CORMIER PODRŽAO MIOČIĆA: Sad ljudima treba Stipe vatrogasac

Vrijeme:1 min, 34 sec

Vidio sam neki dan da je Stipe rekao kako briga oko borbe trenutno nije nešto oko čega ‘razbija glavu’. On je jedan od onih koji pokušavaju spašavati živote i njegova odgovornost trenutno nisam ja, ali nije niti UFC, rekao je bivši teškaški prvak Daniel Cormier (41) za MMA Fighting i podržao Stipu Miočića (37) koji se trenutno posvetio poslu vatrogasca.

Prije tjedan dana DC je shvatio da njegov borilački sat polako otkucava i kako je potrebno da što prije uđe u oktogon s Miočićem jer bi mogao ostati bez toliko željene prilike da je poraz u kolovozu prošle godine bio samo trenutak slabosti.

– Da, ako ovo potraje do kasne jeseni, više nema šanse. Bit ću gotov. To se mora dogoditi do kraja ljeta – rekao je Daniel Cormier za Bloody Elbow.

No, postao je Cormier svjestan kako ipak trenutno postoje važnije stvari od njihove borbe. Stipe je u borbi s ‘nevidljivim protivnikom’, pomaže ljudima kao vatrogasac, a njegov se protivnik nada da će ipak ovo sve prije završiti i čestita na hrabrosti vjerojatno budućem protivniku.

– Njegova odgovornost sad su svi oni ljudi s područja Clevelanda kojima je potrebna pomoć Stipe vatrogasca, a ne Stipe teškaškog prvaka svijeta. Vjerujem da je on sada fokusiran na prave stvari, ali sam isto tako sretan i ohrabruje me to što je ponovno barem fizički spreman početi s poslom koji i meni ide u korist – zaključio je DC, prenose 24sata.hr

Podsjetimo, nakon što je vratio teškaški pojas u kolovozu prošle godine, Stipe Miočić je pauzirao zbog ozljede oka te je morao na operaciju od koje se dobro oporavio. Počeo je lagano trenirati, ali dolaskom korona virusa u SAD, Stipe se stavio na raspolaganje onima kojima je trenutno potrebniji. A o borbi… O borbi će se već pričati. Cormier jedva čeka priliku, a hoće li je biti, to ćemo još vidjeti.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)