KORONAVIRUS U HRVATSKOJ: U Hrvatskoj se podiže moral: “‘Moja domovina’ neka odjekuje u nedjelju u 20 sati sa svih prozora!”

Vrijeme:59 sec

Društvenim mrežama i WhatsAppom se širi poziv građanima da u nedjelju u 20 sati zapjevaju na prozorima i balkonima domoljubnu pjesmu “Moja domovina”.

Samoizolacija zbog korona virusa, potres u Zagrebu, smrt djevojčice, rad hrvatskih medicinskih službi…sve su to razlozi da se građani Hrvatske okupe na prozorima i zaplješću u znak potpore.

Internetom kruži poruka da se građani u 20 sati u nedjelju ponovno “sretnu” na prozorima svojih domova te glasno zapjevaju domoljubni hit “Moja domovina” koju je otpjevao Hrvatski Band Aid 1991. godine.

Poruku prenosimo u cijelosti:

“Dragi Hrvati i Hrvatice, građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone, prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače  MOJA DOMOVINA  za sve naše zdravstene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas. Izađimo u 20h i zasvirajmo svi koji znamo pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže. ZATO U NEDJELJU S POČETKOM U 20h SVI ZAPJEVAJMO I ZASVIRAJMO”, piše u pozivu.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)