(VIDEO)UNSKO-SANSKA ŽUPANIJA Hrvat Anel Šahinović izabran u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH

Vrijeme:1 min, 10 sec

 

 

Danas je Središnje izborno povjerenstvo BiH utvrdilo rezultate posrednih izbora i dodijelilo mandate izaslanicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH iz Unsko-sanske i Posavske županije, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

 

Iz Unsko-sanske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni: Hadisu Jusiću (Bošnjak), Hajrudinu  Haliloviću (Bošnjak), Anelu Šahinoviću  (Hrvat), Rasimu Kantareviću (Ostali)

Mandat iz Unsko-sanske županije iz reda Ostalih dodijeljen je nakon provedenog ždrijebanja jer su dvije kandidacijske liste imale identičan količnik.

Iz Posavske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni: Iliju Iliću (Hrvat) i Senadu Ahmetoviću (Bošnjak)

Odluke o utvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata delegatima u Domu naroda Parlamenta FBiH iz navedenih županija danas će javnosti biti dostupne na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je donijelo i Odluku o zaključivanju i potvrđivanju Središnjeg biračkog popisa za prijevremene izbore za gradonačelnike Grada Doboj i Grada Trebinje i načelnike Općine Bosanski Petrovac, Općine Bosansko Grahovo, Općine Bužim, Općine Domaljevac-Šamac, Općine Drvar, Općine Kakanj i Općine Ribnik sa stanjem na dan 28. 1. 2019. godine u 24.00 sata. U Središnji birački popis za navedene općine/gradove upisano je 170.892 birača.

Podsjećamo da će se prijevremeni izbori za načelnike/gradonačelnike devet općina/gradova održati u nedjelju, 17.02.2019. godine.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)