Vatreni pobrali nagrade! Dalić trener godine, Modrić sportaš

Vrijeme:2 min, 9 sec

 

 

Za mene jedno od najdražih priznanja, i to sam dobio od mog učitelja. Najveća hvala nogometašima, oni su najzaslužniji za moju nagradu. Velika zahvala navijačima i stručnom stožeru, rekao je Dalić.

 

Sportska 2018. godina protekla je u dominaciji hrvatske nogometne reprezentacije, a sličan scenarij dogodio se i na tradicionalnoj dodjeli godišnjih nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora. Vatreni su pokupili sve moguće nagrade.

Zlatko Dalić osvojio je nagradu za najboljeg hrvatskog trenera u 2018. godini.

– Za mene jedno od najdražih priznanja, i to sam dobio od mog učitelja. Najveća hvala nogometašima, oni su najzaslužniji za moju nagradu. Velika zahvala navijačima, stručnom stožeru, jedna sinergija nas je dovela do najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa. Prije su djeca nosila dres Reala i Barcelone, a sad svi nose hrvatski. To je nešto čime se moramo ponositi – rekao je Dalić

– Imamo odličnu repku, dobre igrače koje mogu donijeti dobar rezultat. Na nama je da odradimo svoj zadatak u kvalifikacijama za Euro na najbolji mogući način – kaže izbornik Zlatko Dalić, a nagradu mu je dodijelio Miroslav Ćiro Blažević.

Nagradu za najbolji par osvojila su braća Sinković.

– Prekrasna godina iza nas, sanjali smo ovaj trenutak. Premašili smo ono što smo čak mislili da ćemo uspjeti. Idemo prema Tokiju napraviti još više.

– Mislili smo sport promijeniti, ali Hrgović nas je zamolio da ne idemo u boks hahah – rekao je šaljivi Martin kao odgovor na sjajne uspjehe iako su prije dvije godine promijenili disciplinu.

Ono što je bilo više nego očekivano se i dogodilo. Najbolji sportaš u 2018. godini je veliki Luka Modrić

– Dobra večer svima, nažalost ne može biti ovdje. Zahvaljuje se od svima HOO-u. Ovo mu je najveće priznanje hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zahvaljujem se svima nagrađenima – govorio je emotivnim glasom njegov tata Stipe koji je došao preuzeti nagradu u njegovo ime.

Modrić nije mogao doći na dodjelu zbog sudjelovanja na svjetskom klupskom prvenstvu gdje se njegov Real plasirao u finale.

Nagradu za najbolju sportašicu godine osvojila je još jednom nevjerojatna Sandra Perković. Sandra se ove godine upisala u povijest atletike osvojivši po peti put Europsko prvenstvo. No ni to očito nije bilo dovoljno IAAF-u koji je nije niti nominirao za najbolju atletičarku godine.

Još jedno ogromno priznanje stiglo je za ‘vatrene’. Najuspješnija muška sportska ekipa u 2018. godini je uvjerljivo hrvatska nogometna reprezentacija koja je u tekućoj godini došla do najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog sporta osvajanjem srebra na SP-u u Rusiji..

Nagradu su došli preuzeti izbornik Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a Davor Šuker..

Nagradu za najbolju žensku ekipu osvojila je hrvatska karate reprezentacija.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)