Treća godišnjica od kad smo se oprostili od naša četiri anđela, četiri studenta našega Sveučilišta

Vrijeme:1 min, 21 sec

 

 

Preživio je jedan student Stjepan Bošković iz Đakova (1994.).

 

Danas je treća godišnjica otkako smo se oprostili od naša četiri anđela, četiri studenta našega Sveučilišta.

Podsjećamo, četvero hrvatskih državljana Tena Vračević (1995.), Domagoj Roso (1995.), Antonija Šarić (1993.) i Vjekoslav Božanović (1991.) iz Vukovarsko-srijemske županije, utopili su se nakon što su automobilom sletjeli u rijeku Neretvu u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara. Preživio je jedan student Stjepan Bošković iz Đakova (1994.).

Četiri mlada života koja su prije tri godine, u ovo doba odlazili kući proslaviti Božićne blagdane sa svojim najmilijima. Osvrćući se na razdoblje koje je iza nas, ne možemo da ne kažemo kako je ovaj gubitak za nas ostavio jak trag u životima svih nas.

Mnogi od nas su među njima imali prijatelje, mnogi od nas su s njima dijelili najveće radosti i žalosti, prijateljstvo, sreću, ispite, kolokvije, druženja i mnogo čega. To nikada nećemo moći zaboraviti. I danas u nama postoji praznina, ostala je jedna rana koju nikad nitko neće moći zaliječiti. Danas možemo samo reći, da ih nikada nismo prestali voljeti, da ih nismo zaboravili, da su među nama i da će uvijek tu s nama prebivati. Oni su naša četiri anđela koja bdiju nad nama i čuvaju nas.

Ponosni smo, jer možemo reći da su bili naše kolege, da su bili naši prijatelji, da su bili naša obitelj, a vjerujte, bez obzira na njihov rani odlazak i danas dan su sve pobrojano.

“Nikad zbogom, samo doviđenja”. Srest ćemo se opet svi mi, na jednom nam veličanstvenom mjestu“, poručio je Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru.

 

Vrisak.info/ http://www.vrisak.info/Hrvatsko nebo

Odgovori