Vukušić prozvao Petrova: Kolega, zašto šutite?

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Javnost je i dalje zgrožena smrću devetogodišnjeg dječaka koji je 11. prosinca umro u KBC-u Split.

 

Podsjetimo, mališan je bolovao od upale pluća, a roditelji su dječaka zbog pogoršanja tijekom vikenda (8. i 9. prosinca) dva puta dovodili na Hitnu u Metkoviću i bio je vraćen kući, a u ponedjeljak je poslan pedijatrici i prebačen u splitski KBC.

Psihijatar dr. Herman Vukušić prozvao je čelnika Mosta i bivšeg gradonačelnika Metkovića Božu Petrova i uputio niz teških optužbi.

O svemu se oglasio na društvenim mrežama.

“KOLEGA PETROV, ZAŠTO SADA ŠUTITE?

Tragedija u Metkoviću prava je sramota… Jedno dijete izgubilo je život jer jedan GRAD nema laboratorij za hitne pretrage koji radi od petka do ponedjeljka?????

A čelnik Mosta, bivši gradonačelnik Metkovića, dr. Božo Petrov, dok je bio na funkciji potpredsjednika Vlade RH, službenim je autom dolazio u Metković i gotovo svaki vikend (da, onda kada labos NE radi) ‘fušao’ u privatnoj ordinaciji medicine rada na pregledima za oružane dozvole… Inače vrlo glasan u kritici svega i svačega, ne vidim da se po pitanju ove nemile situacije puno javlja… Valjda stoga što je izdavanje lovačkih dozvola bitnije od hitnog medicinskog laboratorija”, napisao je Vukušić na facebooku.

 

 

 

Direktno.hr/https://direktno.hr /Hrvatsko nebo

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)