TENIS/Dodig i Pavić osvojili turnir i Kini i potvrdili da su jedan od najboljih teniskih doublova svijeta

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

 

Ivan Dodig i Mate Pavić slavili su danas u finalu turnira kineskog Chengdaua u kombinaciji parova. Oni su protiv para Krajicek/Nedunchezhiyan slavili rezultatom 6-2 6-4, te tako potvrdili kako bi bili jedan od najboljih teniskih doublova u svijetu kada bi konstantno igrali zajedno.

 

Inače, u intervjuu kojeg je Dodig ovoga tjedna dao za Pogled.ba, naglašeno je kako je hrvatskom dvojcu ovaj turnir poslužio za uigravanje uoči velikog finala Davis cupa protiv Francuske. Tom prilikom je Dodig istaknuo kako njih dvojica imaju još prostora za napredak u svojoj igri. Ipak, ako suditi po nastupu u Chengdu, realno je očekivati kako će Dogig i Pavić hrvatskoj donijeti bod u konkurenciji parova. Za ostala dva se moraju pobrinuti Marin Čilić i Borna Čorić kako bi pokal Davis cupa bio vraćen u Hrvatsku.

Nakon ovoga turnira Dodig i Pavić se razilaze. Dodig nastavlja igrati sa Mektićem u paru, dok se Pavić vraća igrama sa Marahom. Samo se možemo nadati kako će ovaj turnir biti poticaj i Dodigu i Paviću da razmisle o zajedničkim nastupima u idućim sezonama jer bi sigurno mogli suvereno vladati svijetom muških doublova u tenisu i ostvariti velike rezulate.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)