Bošnjački reprezentativac ne smatra Hrvate u BiH pravim Hrvatima

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Velika i dramatična pobjeda Vatrenih nad Rusijom nije se slavila samo u Hrvatskoj, velika fešta održavala se u brojnim državama i gradovima, a posebno veselje vladalo je i širom Bosne i Hercegovine.

No, jedno takvo slavlje je prema dijelu javnosti, ali i povremenog BiH reprezentativca Anela Hadžića otišlo korak predaleko, pišu Sportske novosti.

Naime, BiH mediji izvještavaju kako se slavlje hrvatskog plasmana u polufinale Mundijala među stanovnicima Širokog Brijega pretvorilo u otvoreno vrijeđanje Bosne i Hercegovine, zemlje u kojoj žive.

Navodno su Širokim odjekivali povici poput: “Je**m te Bosno, je**m te ja, Hrvatska moja domovina” te “Puši k***c, tko te j**e, možemo i mi bez tebe, Federacijo, Federacijo…”

Posebno je razočaran takvom atmosferom bio spomenuti Hadžić, danas nogometaš mađarskog Videotona. Povremeni reprezentativac BiH je poručio da nakon takvih povika više nikad neće navijati za Hrvatsku, a svoje mišljenje odlučio i podijeliti preko Facebooka.

“Ajde Bošnjo navijaj hajdemo naši. Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koji poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek”, napisao je Hadžić.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori