Tereza Rodić: IN MEMORIAM BLEIBURG VJEČNI SPOMEN — GENOCID NAD HRVATIMA

Vrijeme:1 min, 36 sec

 

 

Vrišti Bleiburg, a glas čuje se do Boga, jugo-komunisti i Englezi iz mržnje ubiše naroda moga.

Razoružan narod stoji, sudi mu se bez presedana, genocidno je likvidiran mali narod moj dok god živim neće zacijeliti ova ljuta rana.

Vrišti Bleiburg, krvožedne beštije oblijeću sa svih strana, a nebo zatvara oči pred tom stravom da ne vidi tolika zvjerstva od pobješnjelih titovih partizana.

Aveti noći uzeše nebrojeno mnoštvo malog naroda moga, ostadoše mnoge Majke i žene zavijene u crno do groba.

Nad Bleiburgom tog proljeća nadvila se zloslutna tama. Jer stotinama tisuća djece ne vratiše njihove očeve. Na pragu osta u crno zavijena samo Mama.

Zlo se nadvilo nad Hrvatima gle nitko samilosti nema, divlja titova bagra svom mržnjom, a vrijeme užasa za Hrvatsku se sprema.

Križni put moga naroda i danas svjedoči jednu epohu zabludjele svjetine koja bi da gradi budućnost bez Boga. Nema budućnosti gdje temelj nije Stvoritelj i eto rasula svakoga.

Tugujemo za našim bez suda mučki pobijenim narodom gotovo stoljeće jedno. U Bleiburgu se zbila strašna tragedija, a nitko nije osuđen za taj strašan zločin. Pravosuđe u ovom slučaju bilo je jako bijedno !

Vrisak u Bleiburgu, a danas bi mnogi htjeli da taj vrisak utihne, neokomunistima u Hrvatskoj taj Vrisak para uha pa ukidanjem komemoracije misle da su žrtve Bleiburga zaboravljena duša.

Mi danas sjećamo se naših dragih koji su zbog nečije mržnje morali umrijeti, a htjeli su tako silno da žive. Bezboštvo koje nikoga nije usrećilo, danas je u svijetu obznanjeno da su za strašne zločine, jugo-komunističke zablude krive !

Bleiburg je vječni spomen da su Hrvatsku naciju genocidno htjeli istrijebiti sa lica vlastite zemlje. Ali mi ne damo u zaborav naše drage mučki pobijene !

U Bleiburgu svjetionik svijetli i osvjetljava Hrvatsku, a sjeme naših pobijenih nije zatrto, već živi. I svjedoči da jednom narodu priljubljenom uz Boga nema smrti već da će vječno da živi !!

Tereza Rodić,
Singen Njemačka

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)