Vlado Zelenika: Jesmo li zaista “prokleti”, pa se tako brzo, SVE zaboravi?!?

Vrijeme:3 min, 35 sec

 

Jesmo li zaista “prokleti”,pa se tako brzo, SVE zaboravi?!?
Kako to kaže vrli MPT…
I da nastavim,”antikristi i masoni, komunisti ovi-oni, šire sotonske fraze…Da nas poraze”…
Ponovo Thompson.
PA DOKLE VIŠE ?!?

U stvari, ZNAM “dokle”…

Dok se ne pojavi netko i lupi šakom te kaže istinu,počne se svim silama boriti za tu istinu i ne odustane dok ta istina ne pobjedi…A da ga svi koji stoje iza te istine podrže bezrezervno…bez ikakvih drugih primisli.

E sad…Mislim da to i jest problem.

Tko god da se pojavi,odmah ga u startu “sasijeku” novinari iz Indexa,Yutarnjeg, Novog lista i drugih bljuvotina, kojima VJERUJU ovi što slijede (kako kažu) drugačiju istinu i drugačiji svjetonazor. Malo čudno, zar ne?!?

Ne i kad su Hrvati u pitanju.

Kako kaže I. Andrić “rđava uprava vremenom od čovjeka učini da zaboravi tko je i što je i da izgubi osjećaj za pravičnost“…A u Hrvatskoj je predugo bila “rđava uprava”,ali nijedna koja se može usporedit s komunizmom od ’45 do ’90-te. Svi znamo da je to zbog njihove infiltracije u sve pore hrvatskog društva.

Ali zašto se takvima vjeruje i zašto ih se slijedi?

Ta Isus je rekao “prepoznat će te ih po plodovima njihovim”,a Hrvatska je preko 90 % kršćanska zemlja i ipak ima 30-tak % onih koji ne samo da slijede,nego i promiču antihrvatske i antikršćanske vrijednosti.

Znam,kao i drugi, da tih 90-tak % kršćana je samo na papiru i zbog tko zna kakvih ciljeva,ali zar bi itko smio živjeti u državi koju prezire i još dobivati novce zbog svog prijezira prema vlastitoj državi.

Ali ono što me muči jest odnos pravih i dokazanih domoljuba,koji nasjedaju na priče dokazanih antihrvatskih elemenata.Kako to da se ne može stvoriti kritična masa ljudi koji će motkama protjerati te protivnike Hrvatske slobode i samostalnosti?!? Kako to da se uvijek nađe “jedan” koji za cilj ima isto što i ovi drugi domoljubi ali bi DRUKČIJE i ne bi nikako s njima…?!? Znam da smo mlada država, da nam fali i intelektualaca i novinara i diplomata i obavještajaca, da nam fali sudaca i istražitelja koji MISLE i RADE hrvatski,ali kako ćemo ih stvoriti ako na fakultetima predaju i Jakovina i Klasić,Jović i Barišić, Puhovski i Pusić i mnogi drugi…?!?

Kako ako su nam diplomati bivši komunistički kadar…?!?

Kako ako su nam “udarne” snage novinarstva Stanković,Trbović,Gojan, Šprajc Jovanović,Tomić,Dežulović i drugi…?!? Kako ako su “lideri” nevladine-građanske scene likovi poput Zelića,Rade Borić, Sarnavke,Teršeličke,Pusića i sličnih koji bi najradije da su partizani pobili sve Hrvate na Bleiburgu…?!?

JEDNOSTAVAN ODGOVOR…!!!

Prestanimo vjerovati svima koji lažu i kleveću Hrvatsku i Hrvate sa svojim tradicionalnim vrijednostima,i možda najvažnije,zatomimo vlastiti egoizam kako smo BAŠ MI najpametniji i najbolji.
Pritom ne mislim samo na pojedince,nego na razne skupine koji ne znaju kako bi ni što bi drugi ali bi drugačije.
Podržimo svaku inicijativu koja radi u interesu Hrvatske,bez pitanja “a što baš on”…!!!
Borimo se protiv svake inicijative koja radi na rastakanju hrvatskog društva i PAMTIMO koji to zagovaraju,ali bez da istovremeno jedni druge optužujemo.

Jedinstvo nam je potrebnije nego u ratu.

Znali smo protiv koga se borimo,ali su sada protivnici među nama,pa i neke vođe,oni koji bi nas trebali usmjeravati.
Skačimo u oči svakome tko govori protiv bilo koga tko zagovara naše stavove.
Ne moraju niti mogu biti identični našima,ali dovoljno slični da ga branite.
Jednom će doći po nas,ali više nitko neće čuti naš poziv u pomoć.

A MOJE JE SVE KONTRA KOMUNIZMA I TOTALNOG LIBERALIZMA,KONTRA YUGONOSTALGIČARA…
KONTRA NEDODIRLJIVIH…

Nadam se da nas nije premalo.Nadam se da nas ima dovoljno da ne dozvolimo 24-oro satno izvješćivanje o ateisti koji nosi križ protiv nabavke aviona,koji bi trebali štititi Hrvatsku. Nadam se da nas je dovoljno koji ćemo spriječiti izvješćivanje o “veličanstvenom” skupu 112 udruga i 29 stranaka sa 75 sudionika…A istovremeno ignorirati skupove molitvene mladeži s 50 000,te skup od 50 tisuća proglašavati skupom od 5 tisuća,te još izvrijeđati sudionike tog skupa…Nadam se da nas ima dovoljno da spriječimo one koji će se izrugivati Hrvatskim svetinjama…

JA SAM SPREMAN…
120 % SPREMAN…
A VI ?!?
E MOJ NARODE…

 

Vlado Zelenika/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)