Nada Balen novinarki Hani Tabaković : ‘Crna ženo, najljepša si znaj!’ ali sad te moram ukoriti

Vrijeme:57 sec

 

 

“Poštovana,

kao visokoobrazovana, empatična, topla, elokventna i prelijepa novinarka (podsjećate na pjesmu pok. Tomislava Ivčića ‘Crna ženo, najljepša si znaj!’), već godinama uživate velike simpatije Odbora za medije Hrvatskog društva za zaštitu i promicanje ljudskih prava (dalje: Društvo) i moje osobne ali sada Vas – prisilili ste me na to – moram oštro ukoriti zbog Vašeg očiglednog priključenja kampanji petparačkih kadrova poznatog neradnika Zorana Milanovića i njemu sklonih novinarski i novinara protiv visokoobrazovanog, marljivog, pristojnog i moralno neukaljanog predsjednika SDP-a gospodina Davora Bernardića.

Društvo Vam je to, međutim, spremno oprostiti ako svojom pameću, ljepotom i autoritetom gospodinu Bernardiću, prof. dr. sc. Ivi Josipoviću i gospodi Stjepanu Mesiću i Kreši Beljaku ubuduće počnete pomagati u njihovu hvalevrijednom zajedničkom nastojanju da se nakon katastrofalnog mandata Zoran Milanovića SDP kao stožerna politička stranka socijaldemokratske opcije što prije konsolidira.

Naše Društvo nije svrstano ni ideološkopolitički ni stranački. Zalaže se isključivo za zaštitu i promicanje univerzalnih vrijednosti, što, kada je o politici i političarima riječ, znači, za što veći ugled i utjecaj visokoobrazovanih, dokazano marljivih, pristojnih i moralno neukaljanih ljudi na čelu SVIH naših političkih stranaka”.

S poštovanjem.

Predsjednica društva

Nada Balen

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)