I.Botica: Specijalni rat, predstanje stvarnog kaosa

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

 Slijedom događaja koji neupitno upućuju na možebitni sukob u širem području novonastalih država na teritoriju nekadašnje Jugoslavije, Republika Hrvatska se može i mora othrvati tom višegodišnjem tempiranju ovakvog stanja.

Raznorazni medijski spinovi i paraobavještajna pomedatanja koji  svoje krakove podastiru i uvlače u sve pore hrvatskog društva, radeći pri tom ideološko medijsku zbrku stvaraju jednu podlogu za nove sukobe.

O kakvim snagama se tu radi?

Riječ je o dobro umreženoj paraobvještajnoj strukturi koja ima za cilj zadržati latentni pritisak na službenu vlast u RH podastirući poluinformacije i laži, usmjerene na dodatno potkopavanje institucija jedne suverene države. Pri tomu se ne biraju sredstva i na udaru se nalaze ne samo predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nego i sam ministar obrane Republike Hrvatske te legendarni ratni zapovjednik, general-bojnik Damir Krstičević. Razvidna je ta sveukupna pompa koja pripremjući jedan teren, uvodi u svoj način i metodu djelovanja, alegorijsku i stvarni slijed događaja iz naše bliže prošlosti. Dodatno začinavajući slijed stvarnih događaja i ljudi jednim lažnim prikazom o možebitnoj krivnji tadašnjeg  a slijedom događaja i trenutnog vodstva. Ovakvo smjernice specijalnog rata ide u smjeru stvaranja kaotičnog  stanja na teritoriju RH, a slijedom toga i prenošenje takvih metoda u susjednu BiH.

To sveukupno daje novo svjetlo nedefiniranog, neudlučnog i nesigurnog stanja u Bosni i Herecegovini.

RH treba podvuči oštru crtu prema svim oblicima specijalnog rata usmjerena na ustavnopravni poredak Republike Hrvatske. Ne dozvoliti ni pod koju cijenu cijepanje ili moguću realizaciju dualnog, vojno – političkog puta kakvog smo imali na samim početcima Domovinskog rata uzrokavnog srpskom agresijom početkom devedesetih godina prošlog stoljeća!

Na takav način razjedinjeni mi postajemo jedan laki plijen i nismo u stanju se izboriti za ona prava kojima kao konstituitivni narod vape Hrvati u BiH.

Ivan  Botica /Hrvatsko nebo

10 thoughts on “I.Botica: Specijalni rat, predstanje stvarnog kaosa

  1. Jedan od kljucnih problema je sto se u RH ne zeli prihvatiti kako hibridno djeluju i Muslimani/Bosnjcai, Uigrano, dobro opremljena i izadsno financiriana AID skupina s raznim vanjskim cimbenicima.Sve dok je to tako i dok se ne pocne aktivno djelovati prema tim izvorima napada, ne mozemo ocekivati nikakav napredak. Djelovati i prema Srbima ali trenutno su jaci napadi od Bosnjaka.

    Uz to, apsolutno nepoznavanje stvarnog stanja. Pitajte bilo koga sto zna o Odluci Ustavnog suda glede Ljubiceve apelacije?! Odluka Ustavnog suda za Mostar?
    Pitajte tko zna za nametnutne amandmane kojima su dekonstituirani Hrvati? – Vecina ce odgovoriti kako su za to krivi Covic i Ljubic jer su kriminalci. Totalna amnestija Muslimana i Visokog predstavnika koji provodi americku politiku. Za platformu? – Odgovor ce opet biti da su krivi kriminalci iz HDZ. Za Komsica? Pa naravno kriminalni HDZ. I tako u nedogled.
    Ne znaju se tocne informacije ali zna se kako je za to kriv HDZ.Koji sada ima presudu da je zlocinacki! Sto je na tragu vecinskog misljenja u HR o HDZ BiH.
    Bez namjere da ih eskulpiram za njihove propuste, ali ne mogu biti krivi za nesto sto nisu. A buduci po haskoj presudi jesu krivi za ono sto nisu, tako su i ovdje. Godinama se sotoniziraju kao stranka.

    1. Iz konstruirane haaske optuznice i presude, kao i na temelju medijskog podmetanja – poglavito antifa i dodrinaski mediji, plus susjedstvo i strani Sorosevi – nije cijeli hrvatski narod zlocinacki.

      UZP je samo domoljubni dio hrvatskog naroda.

  2. Krenulo je!
    Još se mastilo nije ni osušilo na presudi suda koji je ustvari UZP, a u HR antifa je krenula u akciju.

    Za koji dan više neće važiti istina o velikosrpskoj agresiji na HR nego će biti preinačena u građanaski rat.
    ———————————————————————————————————————
    Analiza “povjesničara” u Globusu

    JE LI NORMALIZACIJA POSTALA NENORMALNA Koliko će vode proteći Dunavom prije nego što tri susjedne države postanu istinski prijateljske zemlje

    AUTOR: Vlado Vurušić
    OBJAVLJENO: 04.12.2017. u 22:41

    https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/je-li-normalizacija-postala-nenormalna-koliko-ce-vode-proteci-dunavom-prije-nego-sto-tri-susjedne-drzave-postanu-istinski-prijateljske-zemlje/6811392/

    1. NOBILO: “”Istina je da Hrvatskoj ovom presudom nije presuđeno i na osnovu ove
      presude niko ne može dobiti ništa. Ali, u ovoj presudi je utvrđen
      međunarodni oružani sukob u kojem je druga strana Hrvatska. Utvrđeno je
      da je HVO bio agent Hrvatske, pod zapovedništvom Hrvatske i borio se za
      državne interese Republike Hrvatske”,

      Slaže se da bi sve to moglo da bude problematično,…..

      Nobilo napominje da je to stav politike HDZ-a koji je na vlasti i da u
      takvoj političkoj situaciji neće biti lako nametnuti taj pravni
      standard.

      http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2961857/nobilo-hrvatska-treba-da-odgovara-za-stetu-koju-je-nanela-hvo-ili-herceg-bosna-.html
      _______________
      Dakle, Prvo navodi istinu, a onda

      bit je “kako treba nametnuti STANDARD”.

      U ovom bi opet mogao odigrati ulogu i Bozanic s nekom novom krilaticom a la “grijehom struktura”.
      Ah da, Crkva je uz nas, ne smije se nista reci protiv velikodostojnika koji su aktivno doveli antihrvatske elemente na vlast i omogucile ovo sto danas imamo.

      1. Ante Nobilo,
        zaslužio je čast vlastitim rukama obnoviti Goli otok, i tamo do kraja života uživati.

        Danas antrikristi, kolonijalisti, libertijanci i osdala bagra inače nameću standarde.

        1. Veca odgovornost je na narodu koji je prihvatio tezu kako je Tudjman dijelio BiH. Mjesecima smo upozoravali na to, kvazi desnica je to prihvatila kao fakt. Nesposobna vidjeti cinjenice i stvarno stanje onoga sto se dogadjalo ovdje.
          Nisu Mesica birali vanzemaljci, vec HRVATI! Kao i Josipovica.
          maloprije procitah komentar na Kamenjaru kako je on morao suradjivati sto nije istina.
          Prema ustavnom takonu o suradnji s Medjunarodnim sudom za bivsu Jugoslaviju, sva suradnja je MORALA ici preko VLADE RH. Ali naivni desnicari i sada ga pravdaju jer eto postoji tamo neki zakoni pa je on morao suradjivati.
          Povraca mi se na desnicare u RH!!

          1. Ta desnica na koju smo upozoravali je ustvari desanka šakić u ruci hrv. neprijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)