Hrvatsko nebo VIDEO : Slovenija puna komunizma, starog, pravog revolucionarnog, ubilačkog

Vrijeme:43 sec

 
U ovom ćete videu vidjeti veliku i važnu istinu: kulturni i razvijeni Slovenci prave se demokratima, liberalima, tolerantnima… svime onim što danas navodno krasi zapadnoeuropske građane, a – ispod toga – teški, zločinački, ubilački komunizam !

Liberali nisu liberali, nego zakrinkani komunisti najcrnje vrste!

Gledajte i vidite tko je sve na skupu koji slavi ubijanje „neprijatelja“ i shvatit ćete što se zbiva u Hrvatskoj, ali i u toj istoj Zapadnoj Europi:

Nije tolerancija nego mržnja,

Nisu ljudska prava nego ubijanje nepoćudnih,

Nije kultura nego revolucija,

Nije Slovenija nego Jugoslavija.

Svakako pogledajte, a onda promislite je li to možda lažan uradak, nešto podmetnuto. Jer – ako nije – morat ćete se jako zabrinuti: oni dolaze, mačem koji su tu naoštrili, po sve one koji misle drukčije.

 

 

Hrvatsko nebo /Uredništvo 

 

 

 

 

Hrvatsko nebo

12 thoughts on “Hrvatsko nebo VIDEO : Slovenija puna komunizma, starog, pravog revolucionarnog, ubilačkog

  1. Jako dobre primjedbe o Sloveniji za one koji još nisu primjetili, da je Slovenija Sjeverna Koreja Evrope. Sve što ste napisali tačno je. Za sve Hrvate naročito one mlađe dobro je, da znaju koga imajo u susjedstvu. Pozdrav svim poštenim Hrvatima iz Slovenije.

    1. Franz,hvala na postu,bilo je dosta Slovenaca kod nas 91-e i nikako ne mogu zamisliti da još uvijek ova jugokomunistička gangrena traje i kod vas.

    1. Alpski Srbi, Zlovenci.
      Na svoje se uši uvjerih, pjevaju Od Vardara pa do Triglava i zdrave se sa Srbima oko Jugoslavije.
      Želim vjerovati da ne znaju što čine.

      1. Genetsko smo slovenci bližje slovakom, čehom, madžarom kot hrvatom, srbom. S srbi imamo toliko skupnega kot s turki. To je enako kot teorija, da so rusi “mongoli”… V Rusiji živijo “mongoli” oz. kitajci, govorijo in pišejo po rusko, a zaradi tega še niso rusi… In ja se strinjam, da bi med Hrvaško, Srbijo in Slovenijo moram obstajati zid, kakršen je med Palestino in Izraelom. Skupnega nimamo 0.

  2. E ste jedni pravi čudaki vezi toga. Što hrvati uzdižu ustaštvo u višave koji su svoj narod klali u drugom svetckom ratu. Što ima od toga loše ako pjevaju pjesme od vremena bivše Jugoslavije i Slovenije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)