Tužiteljstvo BiH radi na optužnici protiv saborskog zastupnika Željka Glasnovića i još nekih Hrvata

Vrijeme:53 sec

 

 

……Tužiteljstvo BiH podatke traži za generala Željka Glasnovića i Miljenka Filipovića nekadašnjeg zapovjednika Bojne ‘Zrinski’ i 1. Hrvatskog gardijskog zdruga, Božu Rajića nekadašnjeg predsjednika HDZ-a Općine Kupres, Marka Vilu nekadašnjeg zapovjednika Operativnog stožera u Kupresu, Ivu Čička pripadnika HVO-a Kupres, Dragana Matića nekadašnjeg ravnatelja zatvora u Ljubuškom i izvjesnog Boškovića za kojeg se navodi da je ‘oficir HVO-a, stražar u zatvoru u Ljubuškom’, iako je nelogično da ‘oficir’ ujedno bude i ‘stražar.

Također, isti podatci se traže i u drugom predmetu za generale HV-a i HVO-a Milivoja Petkovića i Tihomira Blaškića, stožernog brigadira HV-a Josipa Černija, ponovno i za generala Miljenka Filipovića, potom generala Armije BiH Fikreta Ćuskića zapovjednika 17. viteške krajiške brigade i zamjenika zapovjednika Sedmog korpusa Armije RBiH, te Stanka Božića, ravnatelja nekadašnjeg Vojno-istražnog zatvora Mostar….

 

Više na stranici:Domovinski rat

 

http://hrvatskonebo.com/domovinskirat/2017/02/25/tuziteljstvo-bih-radi-na-optuznici-protiv-saborskog-zastupnika-zeljka-glasnovica-i-jos-nekih-hrvata/

 

hrvatska-danas.com/http://hrvatskonebo.com/domovinskirat/Hrvatsko nebo/Herceg Bosna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)