JAVNO OBRAĆANJE ŠEFICI IMS KATARINI PERIŠA ČAKARUN

Vrijeme:1 min, 55 sec

 

Kontaktirao sam Ured šefice IMS informativnog programa Katarine Periša Čakarun i izrazio svoje duboko ogorčenje zbog priloga u Labirintu četnički nastrojene Jagode Bastalić, piše nam Dubravko Jošić. Rekla je da ona ZNA kako diše dotična novinarka jer je 1990.otišla / pobjegla u Okučane gdje je vodila tzv. Srpski radio Okučane, nastavlja Jošić. Nakon 1996. netko je opet primio na HTV !!! Jesmo li mi lud narod? Pita se Dubravko Jošić, natporučnik HV-a, a njegovo otvoreno pismo prenosimo:

Poštovana gospođo Periša-Čakarun, kao voditeljici IMS moram izraziti najdublje ogorčenje govorom mržnje vaše urednice JAGODE BASTALIĆ.
O liku i djelu dotične uglavnom se sve zna, naročito mi utemeljitelji HDZ s Brodsko posavske županije i ja osobno kao zamjenik zapovjednika 139.br.HV iz Sl.Broda.

Jer je dotična pobjegla 1990.g. s HRT u Okučane, bila urednica tzv, srpskog radija Okučani, kćer komandanta tzv. Prve slavonske udarne tenkovske divizije VRSK i njen brat Saša Bastalić, kapetan iste agresorske vojske.
Kako je i zašto dotična došla 1996.na HTV je pitanje besramne politike na HRT.

Onako koncipirana emisija u kojoj se na najgrublji “hejterski” način vrijeđa, omalovažava, ismijava, napada itd naša predsjednica Kolinda nije davno zabilježen, kao što je to bilo u ponedjeljak, u prime terminu HTV1 u emisiji “Labirint”.
Ako je itko dobronamjeran gledao tu emisiju vidio je zloporabu prof.dr. Tatjane Lenart Novosel koja se dala uvući u tu prljavu igru podmetanja predsjednici.

Morana Kasapović je ista kao i BASTALIĆ, samo očito se zna kontrolirati.
Pitam vas, kao urednicu, kao Hrvaticu, je li moguće da kćerka generala Ante Gotovine uređuje glavnu političku emisiju “Lavirint” na TV Srbije u prime terminu i grubo napada, vrijeđa, omalovažava predsjednika Tomislava Nikolića ?

Jeste li Vi osobno pogledali tu emisiju u ponedjeljak ?
Je li uopće netko reagirao od nadređenih na tu drsku provokaciju ?
Smatrate li vi to “pluralizmom” na HTV ?

Ako su to i Vaša stajališta, moram reći da grubo griješite jer profesionalno novinarstvo nije podzemno novinarstvo.
A to što rade pojedinci u IMS pod krinkom “slobode govora” je najgrublji neotesani neprofesionalizam, mržnja i “hejterstvo”.
Razmislite malo o poslu koji radite i trudite se biti čisti pred sobom prije svega, pred narodom i pred Bogom.
Ako Vam to nešto u životu znači.

Lijep pozdrav !

Dubravko Jošić, mag.fizike
Natporučnik HV

 

Kamenjar.info/http://kamenjar.com/Hrvatsko nebo

3 thoughts on “JAVNO OBRAĆANJE ŠEFICI IMS KATARINI PERIŠA ČAKARUN

  1. Ne slažem se da je Novosel uvučena u prljavu igru, vidjelo se da je jedva dočekala. A to da nam urednica srpskog radija uređuje emisije na Hrvatskoj televiziji je monstruozno.

  2. Slažem se s Mrgom,ta gospođa je za mene Puhovski u ženskoj spodobi a za Bastalić mi nije ništa čudno,to je HRT.Sve manje H.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)