Šeks: Znao sam da će Karamarko odvesti HDZ “krivim putem” (Video)

Vrijeme:1 min, 32 sec

 

Vladimir Šeks ne prestaje s političkim obračunima s bivšim predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom. Najnoviji Šeksov istup dogodio se u emisiji Gorana Flaudera „Karte na stol“ na Osječkoj TV.

Stabilizaciju HDZ-a nakon izbornog poraza 2011. i dolaska na vlast Zorana Milanovića, Šeks vidi kao odlazak na “krivi put”.

-Ja sam od samog starta kada je preuzeo stranku, znao da on nije osoba za čelnog čovjeka Hrvatske demokratske stranke i da će ju odvesti krivim putem. To se na kraju i dogodilo – rekao je Vladimir Šeks gostujući u emisiji „Karte na stol“ očito zamjerajući Karamarku najavu lustracije.

Poput Jadranke Kosor, novoizabrani predsjednik Savjetodavnog vijeća HDZ-a, tvrdi da je i on osobno proteklih godina bio žrtva određenih procesa u HDZ-u.

-On je krenuo u marginalizaciju svi onih koji nisu bili aktivno za njega kada se on krenuo uspinjati na vlast, a samim time i mene. Nije mu bilo dovoljno da si suzdržan, on je stvorio u Slavoniji određene punktove, koji su se sastojali uglavnom od bivših pripadnika specijalne policije. Uz pomoć Milijana Brkića i Tomislava Čuljka stvorio je svoja uporišta i utvrde u Osijeku, Đakovu i Vinkovcima, te je krenuo njegov pohod na Hrvatsku demokratsku zajednicu. U tom pohodu on je najavio da mene treba pod svaku cijenu eliminirati i udaljiti iz HDZ-a – izjavio je Šeks za Osječku televiziju.

Na određene procese koje posljednjih dana forsiraju mediji ali i određene skupine unutar HDZ-a, kao i na suradnju s predsjednikom HDZ-a, referirao se i Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a i novoizabrani potpredsjednik Hrvatskog sabora,

-Svakodnevno svatko od nas odrađuje svoj posao, među nama nema nikakvih klinova kako bi ih određeni dušebrižnici htjeli stvoriti. Neće im uspjeti – izjavio je novoizabrani potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.

 

R.H./HRSvijet.net/http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

 

3 thoughts on “Šeks: Znao sam da će Karamarko odvesti HDZ “krivim putem” (Video)

  1. Gospodine Špeks, vaša sličnost s Jožom Manolićem sve više izlazi na vidjelo. Možda ne bi bilo loše da se podsjetite Budine izreke: “Ima tri stvari koje se ne mogu na dugo sakriti: Sunce, Mjesec i Istina”

  2. Znao je Karamarko zasto tebe treba odstraniti. Znaju to mnogi ali nemaju hrabrosti ili sami nisu bez putra na glavi pa se ne usude.
    HDZ bi se spasio kada bi se rijesio Sekasa i njegovih igraca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)