Hrvatsko nebo Boži Petrovu : Ne zanima nas koliko si ti uprihodio svojim hobijem no koliko si potrošio proračunskog novca na taj hobi

17

 

NOVI ŠEF SABORA

Zašto Petrov preko vikenda ide u Metković? ‘Idem zbog obitelji, a što se tiče mog hobija, ponekad pomognem kolegici’

Zašto Petrov preko vikenda ide u Metković? 'Idem zbog obitelji, a što se tiče mog hobija, ponekad pomognem kolegici'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Čelnik Most Božo Petrov govorio je o novoj funkciji koju će preuzeti, mjestu predsjednika Sabora. “U trenutku kada smo odlučili da mjesto predsjednika Sabora treba pripasti manjem partneru, zbog političkog legitimiteta je dogovoreno da to bude lider manje partnerske stranke. I to je razlog zbog čega ću biti predsjednik. Ne sumnjam da ću odgovorno obavljati taj posao, ali upravo tom pozicijom imat ćemo mogućnost ubrzavati procese po potrebi i donositi zakonske prijedloge, rekao je Petrov koji je gostovao u emisiji RTL Danas.

Na konstataciju da je za mnoge upitno stručan, čelnik Mosta odgovara: “Mislim da će se na prvoj sjednici pokazati koliko je to neupitno. Ali, možemo to dati građanima na uvid”.

Jamac građanima da će promjene početi

Božo Petrov najavio je da će nakon konstituiranja Sabora odmah biti izglasani neki zakoni. Jedan od njih koji je također dio njihovih sedam jamstava je i Zakon o financiranju jedinica lokalne i regionalne samouprave. Na konstataciju da taj zakon prema stručnjacima treba imati dvotjednu javnu raspravu Petrov je rekao da su oni provjerili sve procedure prije nego su s njima izašli. “To nije potrebno. Ali, naravno da bi bilo dobro ukoliko se može provesti javna rasprava“.

“Sedam jamstava smo tražili jer smo htjeli biti transparentni. Brojni su nas optuživali da mi pokušavamo pogodovati nekoj stranci. Nismo mi ti koji ne žele provoditi reforme. Pokazali smo da smo jedini jamac građanima da će se promjene početi događati”, kaže Petrov.

Što radi kada ide u Metković?

Petrov opet nije odgovorio na pitanje tko je 15. zastupnik koji ulazi u njihov klub. Na pitanje radi li se o Glasnoviću koji je potvrdio da je s njim razgovarao Petrov napominje:  “Nama je izuzetno bitno da Klub Mosta iznosi najmanje 15 zastupnika. Razgovarali smo s brojnim saborskim zastupnicima, ali ne bih o imenima”.

Odgovorio je i na pitanje odlazi li u Metković zbog privatne prakse kako se piše po novinama. Poznato je novinarima da je za izjave od petka do nedjelje uvijek u Metkoviću.

“U Metković odlazim zbog obitelji. Što se tiče mog hobija, ponekad pomognem kolegici u trenutku kada joj treba obaviti pregled za lovačke dozvole ili dozvole za nošenje oružja, a to vam iznosi na bazi godine 2000 kuna. Ne idem zbog toga u Metković”, rekao je.

 

Svojim istupom za RTL  Božo Petrov je sam potvrdio da je ono što  je pisao portal Promise .hr  a prenijeli  i drugi portali pa i Hrvatsko nebo točno.Božo Petrov je putovao  u Metković zajedno sa tjelesnim čuvarima četvrtkom u Metković da bi mogao  upražnjavati svoj hobi .

Da dobro ste pročitali hobi, koji eto po njegovim riječima Boži Petrovu ne donosi ništa  ,vjerojatno samo zadovoljstvo što  pomaže  prijateljici !!??

No koliko  Božo Petrov potroši proračunskog novca  na taj svoj hobi jer  ne treba smetnuti sa uma da  se iz proračuna plaća i smještaj  svih onih koji prate Božu. I smještaj i njihove dnevnice  za Božin hobi i produljeni vikend .

Tako Božin radni tjedan traje tri dana  !!!

Da je Tomislav Karamarko putovao svakoga četvrtka da bi upražnjavao svoj hobi i to besramno izrekao pred svima na dalekovidnici visio bi na sred Trga Bana Jelačića .

Objesili bi ga “njegovi ” HDZ-ovci prije svih ….

A Božu Petrova je taj isti Plenkovićev HDZ nagradio mjestom predsjednika Sabora

 

Daran Bašić/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara