Pročitajte Tomčev tekst o hrvatskim izdajicama, odbili ga objaviti u BiH

Vrijeme:1 min, 38 sec

 

 

Već niz godina pišem kolumne za Katolički tjednik. Po prvi puta mi se dogodilo da je urednik odbio objaviti moju kolumnu, otkriva nam prof. Tomac

Prof. dr. sc. Zdravko Tomac zamolio je portal Direktno za objavu teksta kojega je napisao za Katolički tjednik. Kako je u svojoj molbi istaknuo prof. Tomac, po prvi puta mu se dogodilo da je urednik odbio objaviti njegovu kolumnu. Tomčevo pismo glavnoj urednici portala Direktno Marji Čolak, neobjavljeni tekst i obrazloženje urednika Vajdnera, koje je Tomac priložio, objavljujemo u cijelosti.

Poštovana gospođo Čolak,

zahvaljujem Vam, gospođo Čolak, na najavi promocije moje knjige i na prikazu tijeka promocije. Živimo ponovno sudbinske dane kada je Vaš portal izuzetno značajan jer se neke istine mogu objaviti samo na Vašem portalu. Zato Vam, ne slučajno, šaljem sljedeći tekst. Ja već niz godina pišem kolumne za Katolički tjednik. Po prvi puta mi se dogodilo da je urednik odbio objaviti moju kolumnu. To je njegovo pravo. Ali način zbog čega se to dogodilo ne smije ostati iza četiri zida jer se radi o bitnom problemu. Radi se o tome da, nažalost, jedan dio elite hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, u koje spadaju i neki crkveni krugovi, a ne samo političari, poput Ive Komšića, Željka Komšića i drugi, koji brane pravo bošnjačkog naroda da ne dozvoli promjenu izbornog zakona iako je on protuustavan, iako on uzima pravo na ravnopravnost hrvatskog naroda.

Mislim da će za istinu i za obranu hrvatskog nacionalnog interesa biti korisno da objavite ovo moje pismo i sljedeći tekst koji Vam šaljem pod naslovom: “Ne zna se tko je Mussolini, ali se zato zna tko su hrvatske izdajice”.

Evo najprije kolumne koju je glavni urednik Katoličkog tjednika u Sarajevu odbio objaviti.

U privitku šaljem tekst za objavu.

Srdačan pozdrav,

Zdravko Tomac…….

……….Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/05/25/procitajte-tomcev-tekst-o-hrvatskim-izdajicama-odbili-ga-objaviti-u-bih/

 

  Direktno.hr / http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Odgovori