Roditelji poginulih branitelja traže imena svojih sinova na Mostu hrvatskih branitelja u Rijeci

Vrijeme:53 sec

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.


U četvrtak, 25. svibnja 2017 u Rijeci je održana Redovna izvještajna skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Primorsko goranske županije pod predsjedanjem Marije Kovač. Pročitana su, i usvojena Izvješća o  radu Udruge za 2016., Nadzornog odbora i Suda časti nakon čega su slijedila obraćanja gostiju – Pročelnika Ureda PG županije Goran Petrca, Pročelnice odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karle Mušković, Načelnice Policijske uprave Rijeka Senke Šubat, predsjedice udruge Udovica hrvatskih branitelja PGŽ, a bili su prisuti i predstavnici Udruga dragovoljaca, 111. Br.HV i 128. br.HV.

Otac poginulog hrvatskog branitelja Borisa Antolosa podsjetio je na problem čije se rješavanje čeka godinama – postavljanje hrvatskih obilježja i uklesavanje imena poginulih hrvatskih branitelja na Most hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Rijeci.

Tajnik Zajednica Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Damir Uskok iznio je još jedno obećanje s planiranim zahvatima na Mostu, ali bez nositelja i rokova.

Slijedeće, 2018. godine Udruga će obilježiti 25-godišnjicu svoga rada.

Vedrana Spadoni/Hrvatsko nebo

Odgovori