Ivaniševićeve riječi o Đokoviću odjeknule Srbijom”To samo luda osoba može reći. Zaboravljaju jednu stvar…”

Vrijeme:1 min, 32 sec

 

Goran Ivanišević pohvalio je veliki uspjeh Novaka Đokovića, koji je konačno osvojio olimpijsko zlato.

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević komentirao je veliki uspjeh Novaka Đokovića, koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, jedinu medalju koja mu je nedostajala u pojedinačnoj konkurenciji.

“Kad igra kako zna, on je najbolji tenisač svijeta”, započeo je Ivanišević pa se osvrnuo na meč protiv Carlosa Alcaraza, koji ga je nedavno pobijedio u finalu Wimbledona, no to je još više motiviralo srpskog tenisača:

“To mi je fascinantno. Prošla su dva tjedna od Wimbledona. Volja, želja, snaga, to je čudo. 16 godina mlađi momak koji udara jače, koji je brži od tebe, a Novak radi sve da ne izgleda mlađe i ne udara jače i brže”, kazao je za Sportklub.

Otkrio je što je bio ključ pobjede protiv Alcaraza:

“Igrao je pametno, bio je agresivan. Alcaraz udara jako, a Novak još jače, a time ga je iznenadio, pa je Carlos počeo griješiti. Ključ je iznervirati Alcaraza i natjerati ga na lake pogreške.”

Mnogi su sumnjali da se Đoković neće uspjeti vratiti na nekadašnju razinu igre, no sve je razuvjerio:

“Samo bi luda osoba mogla reći da Novak nema tu razinu igre. Kad hoće, onda je svejedno tko je s druge strane, nitko ga ne može pobijediti.”

Legendarni Hrvat tvrdi da ga ne bi iznenadilo da Đoković za četiri godine zaigra na Igrama u Los Angelesu.

“Da su ostali na terenu još pet sati, ishod bi bio isti. Novak je letio, zaboravljaju da mu je ovo prvi put da igra u finalu Igara. Osjećao je da je to to i da to ne smije propustiti. Koliko god lud bio, ne bi me iznenadilo da zaigra i u Los Angelesu”, zaključio je Ivanišević, koji ima samo još jednu želju za Đokovića – da osvoji 25. Grand Slam u karijeri.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo