Fra Mario otvoreno o svemu: Je li imao djevojku, pušio marihuanu, voli li više biskupa Perića ili Palića…

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

Vrisak podcast ovog tjedna ugostio je poznatog franjevca fra Marija Knezovića

Poznati hercegovački franjevac Mario Knezović, župnik župe Kočerin pored Širokog Brijega, voditelj emisije Agape na Radio mir Međugorje i još mnoštvo toga, bio je gost novog podcasta portala Vrisak.

Na samom početku podcasta fra Mario se osvrnuo na nedavno održano glazbeno natjecanje Eurovizije i komentirao nastup Baby Lasagne i drugih izvođača.

“Kako gledate na to kad vam kažu da ste hercegovački pop”, upitao je voditelj Crnjac gosta osvrćući se na pojedine natpise iz medija u Hrvatskoj.

Fra Mario otkriva da mu to previše ne smeta, ali ističe kako mediji koji preuzimaju pojedine njegove upise s društvenih mreža, gotovo nikada ne traže dopuštenje za prenošenje, što je, smatra, nepošteno.

Osvrnuo se i na predstavnicu Irske koja je na Eurosongu sama za sebe govorila da je vještica kazavši kako je to sotonsko djelo. “Sotona se prikriva dok ne vidi da ima plodno tlo i da može djelovati javno i otvoreno”, kazao je fra Mario i ponovio svoj stav od ranije da mu je drago da se Eurosong neće održati u Hrvatskoj.

“Tamo gdje se moli, gdje ima bogobojaznih i pobožnih ljudi, to je Đavlu zanimljivo tržište, ne zanima njega Francuska ili Britanija”, kazao je hercegovački franjevac.

Dodao je da nije slučajno da se upravo Irskoj događa sve to što se događa podsjetivši kako je Irska prije desetak godina naglo procvala ekonomski i sada to, po njegovim riječima, dolazi na naplatu.

Fra Mario je upitan i o tome je li ikada imao djevojku, je li pušio marihuanu, je li bio nestašan školarac i tome slično.

O čemu se sve razgovaralo u Vriskovom podcastu, gledajte u našem novom podcastu na YouTube kanalu YouTube kanalu.

 

Vrisak.info / Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Fra Mario otvoreno o svemu: Je li imao djevojku, pušio marihuanu, voli li više biskupa Perića ili Palića…

Comments are closed.