POBJEDA ZA OI 2024/NJEMAČKA – HRVATSKA Prijenos u neobičnom terminu na Doma TV-u i gol.hr-u

Vrijeme:1 min, 16 sec

 

Hrvatska protiv Njemačke traži plasman na OI 2024. Prijenos je na Doma TV-u i gol.hr-u.

Nakon što je u četvrtak Hrvatska visokom pobjedom protiv Austrije sjajno otvorila kvalifikacijski turnir za plasman na OI 2024, ove subote u neobičnom terminu od 14:30 naši rukometaši igraju derbi s Njemačkom. Prijenos gledajte na Doma TV-u i gol.hr-u.

Bit će to najteža utakmica na turniru u Hannoveru jer su Nijemci domaćini i uz nas najveći kandidati za jedno od prva dva mjesta u skupini koja vode u Pariz. Njemačka je u četvrtak s čak 12 razlike razbila Alžir, dok je Hrvatska napravila možda još bolji posao jer je pobijedila trećeg kandidata u borbi za Olimpijske igre.

Hrvatskoj bi dobro došao i remi, koji nas uz pobjedu sigurno vodi prema Parizu, jer bi tako riješili i pitanje zatvaranja mogućeg kruga ako Austrijanci pobijede Nijemce u zadnjem kolu, uz uvjet da sve tri reprezentacije ostvare očekivane pobjede protiv Alžira.

Naša je reprezentacija pod vodstvom novog izbornika Dagura Sigurdssona izgledala odlično, naročito u drugom dijelu utakmice protiv Austrijanaca. Sada je led probijen i s dozom optimizma možemo gledati prema utakmici s Nijemcima.

Izbornik na klupi ima još jedno oružje koje nije koristio u četvrtak – Domagoja Duvnjaka. Briljirao je Ivan Martinović, a konce igre vukao Luka Cindrić.

Posljednju utakmicu na turniru Hrvatska igra u nedjelju protiv Alžira od 16:45. Nadamo se pobjedi protiv Njemačke kako ta posljednja utakmica ne bi odlučivala ni o čemu.

Standings provided by Sofascore
gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)