Ublehaš i ekstremista okitio se perjem “izdajnika” i “rušitelja BiH”

Vrijeme:1 min, 41 sec

 

Jedan od najekstremniji bošnjačkih političara, čuveni ublehaš Željko Komšić susreo se u Anataliji s Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Europske unije za dijalog Beograda i Prištine, kao i za druga regionalna zapadnobalkanska pitanja uoči otvaranja 3. Diplomatskog foruma u turskoj Antaliji.

Komšić je, kako je objavio na svom Facebooku profilu, “informirao specijalnog predstavnika Lajčaka o zakonima usvojenim u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine te svemu onome što je naša zemlja poduzela kao uvjet za početak pristupnih pregovora u ožujku u Bruxellesu”. Sugovornici su ocijenili da će otvaranje pregovora za članstvo BiH u Europskoj uniji biti važan korak za našu zemlju.

Uzurpator hrvatske pozicije u Predsjedništvu BiH iskoristio je činjenicu da ga Lajčak nije mogao izbjeći jer je bio u društvu drugo dvoje legalnih i legitimnih članova Predsjedništva, Željke Cvijanović i Denisa Bećirovića kako bi se “zakitio tuđim perjem”.

Naime, Komšić ne samo da nema nikakvih zasluga za usvajanje niza zakona koji su našu zemlju približile otvaranju pristupnih pregovora o članstvu u Europskoj uniji, već je zajedno sa svojim pokroviteljmai iz SDA i njihovim propagandistima svaki dogovor ili pokušaj dogovora vladajuće koalicije “HDZ BiH- Trojka- SNSD” o europskim zakonima minirao predstavljajući ga kao “izdaju i podjelu države” i “ispunjavanju želja Dodiku i Čoviću”.

Ne treba zaboraviti kako je Komšić, koji je odjednom postao europejac, mjesecima unazad vodio antizapadnu kampanju, te da je upravo Miroslav Lajčak bio česta meta njegovih neutemeljenih i neprimjerenih napada, dok je “njegov” veleposlanik BiH u UN-u Sven Alkalaj, suprotno politici EU, koju je BiH obvezna pratiti, odbio glasati za Rezoluciju Vijeća sigurnosti o osudi kršenja ljudskih prava u Iranu.

Nedavno je pričajući nebuloze o tome kako je Armija RBiH svojim nepostojećim vojnim pobjedama dovela do zaustavljanja “agresije Srbije i Hrvatske na BiH i potpisivanja Daytonskog sporazuma” i tlapeći kako samo na prostoru kojeg je oslobodila bošnjačka vojska u kojoj se borio i protiv vlastitih sunarodnjaka, postoji “privredna aktivnosti i demokracija” ustvrdio kako BiH napreduje unatoč njezinim rušiteljima. Istina, BiH napreduje unatoč Komšiću.

Piše: Milan Šutalo, Hrvatski Medijski Servis

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)