Vučić šalje Milanoviću glavicu kupusa

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić odbacio je u subotu kritike hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića izrečene na račun politike susjedne zemlje i najavio da će mu poslati glavicu kupusa.

Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, nego “kupusaru od politike” jer se ne može odlučiti hoće li biti proeuropska ili proruska.

– Srbija sama ne zna što hoće. To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politike. Dosta godina vode politiku izrazito proeuropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je, naglasio je hrvatski predsjednik.

Vučić je, kako prenosi Tanjug iz Muenchena, poručio da je srbijanska politika “prava i vrhunska politika” i kako bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

– Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka. Kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode, rekao je Vučić.

On je, odgovarajući na novinarsko pitanje je li u Muenchenu na sigurnosnoj konferenciji bilo susreta s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem rekao da ga nije vidio, čak ni usput.

 

vijesti.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)