Reagiranje na gnjusne komentare Predraga Matića… Od banalnog, nekadašnjeg ministra oduvijek i zauvijek samo banalne riječi.

Vrijeme:1 min, 48 sec

 

Matić, u široj javnosti poznat kao kandidat SDP-a za sve moguće izbore, u svrhu svoje započete kampanje vrijeđa i širi mržnju kako bi pridobio glasove onih koji su danas, poput njega, s Trga svetog Marka slali isključive i rigidne poruke.

Reagiranje na gnjusne komentare Freda Matića
Nakon što su se Predragu Fredu Matiću slegli dojmovi s današnjeg neuspješnog oporbenog skupa, ponovno se, očito nezadovoljan iskazanim i viđenim na tom okupljanju, prisjetio da mu ipak najbolje ide vrijeđanje hrvatskih branitelja pa je odlučio izreći sramotnu uvredu kako je prosvjed 🇭🇷 branitelja i 100% 🇭🇷 ratnih vojnih invalida bio „velika nužda“.
Zanimljivo kako je Matiću današnje okupljanje nazvano prosvjedom „lijevo-liberalne“ oporbe razumno i opravdano, a gle čuda, prosvjed 🇭🇷 branitelja kojima je upravo on ukidao i smanjivao prava nije. Nažalost, ništa novo u stavovima hrvatske ljevice koja je liberalna samo prema svojim postupcima, a druge bi, kako smo danas čuli „slala u pakao“. Naučili su valjda tako kroz povijesne primjere svojih političkih prethodnika i mesija, a za razumijevanje demokracije im je ipak potrebno još godina odmaka od njihovih totalitarnih promišljanja.
Danas je našim građanima dokazano tko svakodnevno radi i bori se za njihove interese, a tko je proturazvojan i autoritativan, tko je uključiv, a tko vrijeđa, tko radi prema definiranim programskim smjernicama, a tko bezglavo galami.
Jednako tako, danas je i sam Matić upravo svojim gnjusnim komentarom dokazao da je prosvjed hrvatskih branitelja bio opravdan i nužan, kako je to ministar 🇭🇷 branitelja Medved danas rekao jer koji bi normalan bivši ministar branitelja i sam branitelj na ovakav način, neprekidno godinama vrijeđao i omalovažavao svoje suborce i isključivo na tim premisama gradio svoju političku karijeru.
Matić, u široj javnosti poznat kao kandidat SDP-a za sve moguće izbore, u svrhu svoje započete kampanje vrijeđa i širi mržnju kako bi pridobio glasove onih koji su danas, poput njega, s Trga svetog Marka slali isključive i rigidne poruke.
Hrvatskim braniteljima poručujemo da uspješno popravljamo štetu koju je Fred Matić uspio napraviti u svega četiri godine mandata ponižavanjem 🇭🇷 branitelja i izostankom konstruktivne suradnje s braniteljsko-stradalničkom populacijom. Od banalnog ministra oduvijek i zauvijek samo banalne riječi, objavila jeZajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak”
domoljubni.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)