Dinamo objavio popis za pripreme/Modri dobivaju novog igrača, napadaču propada transfer

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

Novopridošli lijevi bek Takuya Ogiwara izravno će se priključiti momčadi

Dinamo od ponedjeljka započinje s drugim dijelom priprema – u Rovinju (od 8-17. siječnja). Trener “modrih” Sergej Jakirović predočio je novinarima popis 32 igrača, koje će imati na dispoziciji.

To su: Nevistić, Zagorac, Krkalić, Klarin, Ristovski, Mikić, Živković, Perić, Theophile, Bernauer, Cvetko, Ogiwara, Perković, Graonić, Mišić, Sučić, Brkljača, Ademi, Bulat, Ljubičić, Baturina, Šunta, Halilović, Špikić, Kaneko, Miljak, Rukavina, Vidović, Petković, Kulenović, Brodić i Koščević. Ozlijeđeni igrači – Šutalo, Stojković i Kačavenda radit će po zasebnom programu.

Kao što je iz popisa razvidno među 32 kandidata za prvu momčad, sedmorica je igrača iz juniorskog pogona.

– Svi će ostati s nama do nedjelje, a onda ćemo neke zadržati ovisno o deficitarnim pozicijama u momčadi – kazao je Jakirović.

Na popisu za Rovinj nema ozlijeđenog Emrelija i odsutnog Moharramija (u sastavu je reprezentacije Irana na Azijskom kupu), kao niti trojice juniora – Kujundžića, Bakovića i Majića, koji su s ostatkom momčadi započeli pripreme u Zagrebu.

Pitanje glede odlaska Emrelija u Rovinj bilo je ionako otvoreno budući da je maksimirski klub započeo pregovore oko njegovog transfera. No Emreli je u subotnjem pripremnom ogledu protiv Rogaške ozlijedio aduktor i aktualna je sezona za njega vjerojatno završena: prve dijagnoze govore o (minimalno) šest tjedana izbivanja s terena. S njima je otpala i mogućnost da u zimskom prijelaznom roku Emreli ostvari transfer, pišu Sportske novosti.

Novopridošli lijevi bek Takuya Ogiwara izravno će se priključiti momčadi. Japanac je stigao u Zagreb, prošao liječnički pregled, ali formalno (još) nije predstavljen Dinamovim navijačima.

Tijekom devet pripremnih dana u Rovinju, Dinamova će momčad odigrati i četiri ogledne utakmice. Protivnici “modrima” bit će slovenski prvoligaši Triglav i Celje, poptom Makedonija G.P. te poljski Slask.

 

vrisak.info / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)