Loše vijesti za Hrvatsku pred Euro/Otpala dva igrača, a upitni su još neki

Vrijeme:1 min, 7 sec

 

Hrvatska rukometna reprezentacija se sprema za Euro 2024. u Njemačkoj.

Hrvatska ima velikih problema s ozljedama pred početak Europskog prvenstva u rukometu.

Nakon sinoćnjeg treninga i dodatnih liječničkih pregleda, s popisa igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj otpali su lijevo krilo David Mandić koji ima problema s vratom te lijevi vanjski Josip Šarac koji je osjetio poteškoće sa svojim koljenom.

S obzirom da je i dalje neizvjesna situacija s vratarom Dominikom Kuzmanovićem, izbornik Goran Perkovac odlučio je pozvati dvojicu novih igrača. To su Marko Mamić (lijevi vanjski) koji je odradio drugu fazu priprema u Poreču i vratar Kristian Pilipović koji je bio na popisu pričuvnih igrača.

Hrvatska rukometna reprezentacija trenutno sudjeluje na Croatia Cupu u Poreču gdje je jučer pobijedila Crnu Goru sa 29-25 (14-13). U subotu je čeka susret protiv Slovenije.

Hrvatske rukometaše večeras čeka dvoboj protiv Slovenije u sklopu Croatia Cupu, a u Poreču ostaju sve do 9. siječnja. Dan kasnije, 10. siječnja će otputovati za Njemačku, odnosno Mannheim.

Dodajmo kako hrvatski rukometaši ostaju do 9. siječnja u Poreču, a već sljedeći dan putuju za Njemačku, odnosno Mannheim.

Hrvatska će prvu utakmicu igrati 12. siječnja protiv Španjolske od 20:30. Dva dana kasnije sastaju se Hrvatska i Rumunjska u istom terminu, a 16. siječnja Hrvatska protiv Rumunjske od 18 sati zatvara natjecanje u grupi B.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)