Coca-cola Hrvatska potvrdila slučaj trovanja njezinom vodom i kaže da je to izoliran slučaj

Vrijeme:1 min, 7 sec

Coca-cola Hrvatska potvrdila je u utorak da zna za slučaj trovanja njezinom mineralnom vodom u riječkom kafiću, zbog čega je jedna osoba završila s kemijskom ozljedom jednjaka, poručivši da se radi o izoliranom slučaju i da je otvorena za suradnju sa svim nadležnim tijelima.

Društvene mreže preplavila su upozorenja građana da ne piju bezalkoholna i gazirana pića tog proizvođača, jer se navodno nekoliko osoba teško otrovalo mineralnom vodom u riječkim ugostiteljskim objektima pa im je pružena liječnička pomoć.

Potom je primorsko-goranska policijsa potvrdila da je 4. studenoga zaprimila dojavu da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke te je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći.

O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo, kao i nadležni Državni inspektorat radi poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti.

KBC Rijeka također je potvrdila slučaj trovanja, prenosi Hina.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije izvijestio je da mu danas na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode.

 

vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)