Dinamo Luki Modriću čestitao 38. rođendan uz znakovitu poruku; čeka se kapetanov odgovor

Vrijeme:1 min, 21 sec

 

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić danas slavi 38. rođendan, a među brojnim čestitkama posebno se istaknula ona koja mu je stigla iz Dinama.

‘Dragi naš Luka, hvala ti što nas svakom svojom utakmicom ponovno podsjetiš zašto volimo nogomet. Tvoj nogometni put primjer je svakom mladom sportašu i sportašici. Nadamo se da ćemo još dugo uživati u tvojim majstorskim potezima, asistencijama, golovima i svemu što daješ na terenu, ali i izvan njega. Sretan rođendan i sve najbolje želi ti tvoj GNK Dinamo’, stoji u objavi na društvenim mrežama kojom je Dinamo svom nekadašnjem kapetanu Luki Modriću čestitao 38. rođendan.

Da, stvarno, imalo bi smisla da se Modrić, koji do kraja ove sezone ima ugovor s madridskim Realom, posljednju sezonu odigra u modrom dresu. Nije da svojevremeno nije obećao, a tog se i sam prisjetio u nedavnom razgovoru za Sportske novosti.

‘Jednom sam, u euforiji proslave naslova s navijačima na Sjeveru, koji su mi stvarno priredili posebne emocije i memorije za sva vremena, obećao da ću se vratiti. No, tada ne znate kako će stvari ići u životu i koliko nešto postane komplicirano s obzirom na protok vremena i sve što se odvijalo. Za takve stvari se puno toga mora poklopiti, a uvijek je tu i pitanje bi li Dinamo uopće htio igrača od 39 ili 40 godina i kakvog bi to uopće smisla imalo…’, kazao je Modrić koji danas, 9. rujna, slavi 38. rođendan. Ugovor s Realom veže ga do ljeta 2024. godine pa i poruka iz Maksimira itekako ima smisla. Da, Luka, #imalobismisla!

tportal.hr/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)