Španjolci/Modrić je blizu ispunjenja svog sna

Vrijeme:50 sec

 

Španjolski novinar Jose Luis Sanchez, koji je dobro upućen u zbivanja u Real Madridu, iznio je nove informacije o planovima Luke Modrića (37). “Modrić je vrlo optimističan u vezi postizanja dogovora s Real Madridom oko produljenja ugovora i ispunjenja svog sna o umirovljenju u Real Madridu”, stoji u opservaciji novinara koji surađuje s nekoliko utjecajnih španjolskih medija.

Kapetana hrvatske reprezentacije i strani mediji povezuju s odlaskom u Saudijsku Arabiju, točnije Al Nassr u kojem igra njegov bivši suigrač Cristiano Ronaldo. Portugalac ondje zarađuje oko 200 milijuna eura godišnje, a ogroman novac mogao bi u istom pravcu usmjeriti i Modrića, pisalo se prethodnih tjedana, piše Index.hr.

Ipak, Modrićeva jedina ambicija je završiti karijeru u Real Madridu. Modrić je u Real stigao 27. kolovoza 2012. iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Sa španjolskim je klubom osvojio sve što se osvojiti moglo, a 2018. je osvojio i Zlatnu loptu, nakon što je s Hrvatskom senzacionalno osvojio srebrnu medalju na ruskom Mundijalu.

 

hms.ba/  https://hms.ba//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)