Trump nakon podizanja optužnice: “Ovo je politički progon i miješanje u izbore! Ovo je sramota!”

Vrijeme:1 min, 18 sec

 

Bivši predsjednik SAD Donald Trump oglasio se nakon niza optužbi, koje su uslijedile na njegov račun, kao i o podizanju optužnice protiv njega.

– Ovo je politički progon i miješanje u izbore na najvišem nivou u povijesti. Od vremena kada sam se spustio niz zlatne pokretne stepenice u Trump tornju, pa čak i prije nego što sam položio zakletvu kao vaš predsjednik Sjedinjenih Država, radikalni lijevi demokrati – neprijatelj vijednih muškaraca i žena ove zemlje – bili su uključeni u lov na vještice kako bi uništili pokret ‘Učinimo Ameriku ponovo velikom’ – rekao je Trump u svom obraćanju.

Podsjećamo, velika porota na Manhattanu glasala je za podizanje optužnice protiv njega zbog navodne isplate novca zvijezdi filmova za odrasle Stormy Danijels.

Laž i varanje 

– Demokrati su lagali, varali i krali u svojoj opsesiji pokušavajući da „dobiju Trumpa“, ali sada su uradili nezamislivo – optužili potpuno nevinu osobu za čin očiglednog mješanja u izbore – rekao je Trump i nastavio:

– Nikada prije u povijesti naše nacije to nije učinjeno. Demokrati su varali bezbroj puta tijekom desetljeća, uključujući špijuniranje moje kampanje, ali iskoristiti pravosudni sustav da kazni političkog protivnika, koji je slučajno predsjednik Sjedinjenih Država i vodeći republikanski kandidat za predsjednika, nikada se prije nije dogodilo.

„To je sramota“

Bivši predsednik SAD je optužio Georgea Sorosa da je osobno odabrao i financirao tužitelja i naveo da je to sramota.

– Umjesto da zaustavi val kriminala bez presedana koji je zahvatio New York, on radi prljavi posao Bidena, ignorirajući ubojstva, provale i napade koje bi trebao budite fokus – naveo je Trump.

 

https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)