Španjolski mediji: Real je nezadovoljan Modrićem, postavio mu je ultimatum

Vrijeme:1 min, 11 sec

 

Sport navodi i da je Real nezadovoljan Modrićem. Smeta im to što je s 37 godina na leđima ovih dana igrao za Hrvatsku protiv Walesa i Turske. Ako s 38 godina ne napusti hrvatsku reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor

Real Madrid iduće bi sezone mogao znatno promijeniti momčad, a to znači da neće svim igračima biti produljen ugovor. Luka Modrić je među igračima za koje se još ne zna hoće li dobiti novi ugovor. Modrić je već najavio kako ne želi u Saudijsku Arabiju nego želi završiti karijeru u Realu, ali ne zavisi sve o njemu.

Real i Modrić se udaljavaju, piše španjolski Sport te navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije uzrujan zbog situacije. Navode da ga nitko iz kluba nije nazvao da poragzovara o novom ugovoru. Real želi dovesti pojačanja u veznom redu i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa koji imaju ponude drugih klubova.

No, Sport navodi i da je Real nezadovoljan Modrićem. Smeta im to što je s 37 godina na leđima ovih dana igrao za Hrvatsku protiv Walesa i Turske. Ako s 38 godina ne napusti hrvatsku reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor, piše Sport.

S druge strane, Modrić ima ponudu iz Al Nassra iz Saudijske Arabije u kojem igra Cristiano Ronaldo. Luka bi pred kraj karijere mogao zaraditi ogroman novac, Arapi nude 40 milijuna eura godišnje bruto.

Večernji list/https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)