(VIDEO)Miočić otkrio veliku vijest/Evo kad će se boriti za titulu prvaka

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

Neuništivi Jon Jones i Ciryl Gane borit će se na UFC-u 285 ovu nedjelju za titulu prvaka teške kategorije. Dok se dogovarala ta borba, odnosno dok je prije toga trajalo natezanje s Francisom Ngannouom, mnogi domaći MMA fanovi pitali su se što je sa Stipom Miočićem, a sad je konačno stigao i taj odgovor.

Miočić se nije borio od ožujka 2021. godine i poraza od spomenutog Nganoua, no čini se kako će ponovo u ring. U razgovoru s bivšim rivalom Danielom Cormierom otkrio je kako se želio boriti na ovom eventu, ali nije dobio priliku.

“Da, naravno da sam to želio, to bi bilo sjajno za moju ostavštinu, ali i ovo će biti dobra borba. Tko god bude pobjednik, bit će moj sljedeći protivnik. Prebit ću nekoga od njih”, rekao je Miočić pa potvrdio i datum.

UFC potvrdio

“UFC mi je potvrdio – borit ću se u srpnju na International Fight Weeku. Tako mi je rečeno, to sam i želio.”

To će biti priredba UFC 290, koja bi se trebala održati 8. srpnja tekuće godine, a moći ćete je pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Ipak, treba pričekati rasplet večerašnjeg okršaja i vidjeti u kakvu će stanju akteri iz njega izaći, ali domaći ljubitelji MMA-a dobili su okvirni datum za taj spektakl.

gol.hr/ https://gol.dnevnik.hr/ /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori