Modrić poslao moćnu poruku nakon povijesne petarde u Liverpoolu, naklonili mu se madridski mediji

Vrijeme:1 min, 33 sec

 

Luka Modrić oglasio se na svom Twitteru profilu nakon fantastične predstave Real Madrida.

 

Ovako pobjeđuje Real Madrid, napisao je Luka Modrić na Twitteru nakon fantastične predstave Real Madrida koji je na Anfieldu pobijedio Liverpool 5:2 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Redsi su poveli 2:0, no aktualni europski prvak je u nastavku susreta preokrenuo rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.

Kapetan hrvatske reprezentacije ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.

Strani mediji puni hvale za našeg kapetana

Za sjajnu predstavu koju je pokazao dobivao je pohvale sa svih strana.

“Bio je to uobičajeni Modrić, najbolji koji se može vidjeti, konstantan, u ritmu, s dobrom kontrolom lopte. Mislim da je on bio ključ u trenucima kada smo imali poteškoća,” kazao je strateg Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti.

“Ovo su turniri za igrače poput Modrića, Kroosa i Karima, gdje iskustvo čini razliku. Kada gubite 2:0, iskustvo ovih igrača je ključno za pomoć mlađim elementima da ostanu koncentrirani,” dodao je talijanski stručnjak.

Prepuna pohvala bila je i španjolska Marca.

“On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina,” piše Marca.

“Modrićeva igra je bila za knjige,” dodao je As.

Kapetan Vatrenih i Karim Benzema su igrali do 87. minute kada su uz ovacije navijača Kraljevskog kluba, ali i pljesak navijača Liverpoola izašli iz igre.

“Činjenica da su navijači Liverpoola pljeskali Luki i Karimu samo dokazuje da ljudi ovdje znaju cijeniti dečke koji sjajno igraju,” kazao je Realov vratar Thibaut Courtois.

 

gol.hr/ https://gol.dnevnik.hr/ /Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)