Hrgović u SAD-u trenira s borcem kojeg je Mirko Filipović savladao dva puta

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Filip Hrgović brusi fomu za predstojeće izazove koji ga čekaju. Ponovno je ujedinio snage s bivšim trenerom Pedrom Diazom s kojim je već trenirao te čeka da dobije novi meč.

Spominjao se meč za titulu protiv Oleksandra Usyka, ali kako to u boksu inače biva, stvari su se zakomplicirale. Usyk će vjerojatno ići na Furyja, dok će Hrgović svoju šansu morati tražiti na drugom mjestu.Dok on čeka, koristi to vrijeme za pripreme. U SAD-u trenira s bivšim dvostrukim protivnikom Mirka Filipovića. Radi se o Jarrellu Milleru ili ako ćemo ga zvati nadimkom, ‘Big Baby’. On je od Mirka izgubio na K-1 turniru u Zagrebu, a zatim na Glory priredbi u Los Angelesu.

Dok on čeka, koristi to vrijeme za pripreme. U SAD-u trenira s bivšim dvostrukim protivnikom Mirka Filipovića. Radi se o Jarrellu Milleru ili ako ćemo ga zvati nadimkom, ‘Big Baby’. On je od Mirka izgubio na K-1 turniru u Zagrebu, a zatim na Glory priredbi u Los Angelesu.
S druge strane, njegovu posljednju fazu boksačke karijere obilježio je doping skandal, a to je bilo uoči meča s Anthonyjem Joshuom. Do tog meča nikad nije došlo, a kasnije je ‘uletio’ Oleksandr Usyk koji je u dva navrata bio bolji od Britanca.

Više pogledaj : OVDJE

 

hrsport.hr/ https://hrsport.hr//Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)