Perišić: Nećete još dugo čekati moj povratak u Hajduk

Vrijeme:59 sec

 

Hrvatska reprezentacija vratila se u nedjelju sa Svjetskog prvenstva, a igrači su tijekom ponedjeljka dolazili na dočeke u svojim gradovima. Na splitskoj Rivi organiziran je doček nogometaša iz Splita i okolice, a najveće zvijezde bili su Marko Livaja i Ivan Perišić.

Tottenhamovog igrača dočekali su transparenti “Ivane, vrime je”, koji ga pozivaju da se vrati u Hajduk. Perišić je dobio ogromne ovacije kad je izašao na pozornicu, a nakon toga je oduševio navijače, uglavnom Hajdukove, izjavom o tome kad će se vratiti u Hajduk, piše Index.hr.

“Prije četiri i pol godine je ovdje bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, nisam rekao kada. Ali bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine sigurno. Još malo imam posla na Zapadu. Hvala vam još jednom jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Ponoviti ovo mogu samo velike ekipe”, rekao je Perišić.

“Žao mi je što nismo prvi, ali mislim da će generacije iza nas ovo ponoviti ili otići do kraja”, izjavio je pa dodao: “Želimo proslaviti zlato sa Svjetskog ili Europskog prvenstva s vama. A po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine.”

HMS/https://hms.ba /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)