Modrić ponudio da već 30.12. igra utakmicu za Real. Ancelotti: Luka, ne zaje*avaj me

Vrijeme:53 sec

 

Luka Modrić odigrao je još jedno veliko natjecanje s hrvatskom reprezentacijom i drugi put zaredom došao do medalje. Osim toga, drugi put zaredom došao je do i individualnog priznanja. Nakon što je u Rusiji osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača turnira, ovoga puta je dobio Brončanu loptu, za najboljeg igrača turnira nakon Lionela Messija i Kyliana Mbappea.

Modrić se jučer, baš kao i ostatak momčadi i stožera, vratio u Hrvatsku, a španjolski medij Defensa Central, koji podrobno prati događanja u Real Madridu, objavio je da se nedugo nakon slijetanja u Hrvatsku Modrić čuo s Carlom Ancelottijem i ponudio da već 30. prosinca bude u Madridu s klubom spreman za utakmicu s Valladolidom u La Ligi, piše Index.hr.

Isti medij navodi da mu se Ancelotti na gesti zahvalio riječima: “Luka, nemoj me zajebavati, odigrao si cijelo Svjetsko prvenstvo od početka do kraja, odmori se.” S obzirom na to, moguće je da Modrić neće doći ni na okupljanje zakazano za 28. prosinca, nego da će ga Ancelotti tek kasnije priključiti momčadi.

HMS/https://hms.ba /Hrvatsko nebo