Srpski mediji žestoko napali Lovrena i Brozovića, pogledajte što sve pišu

Vrijeme:54 sec

 

Mediji iz Srbije osvrnuli su se na privatnu proslavu bronce hrvatskih nogometaša koja se dogodila nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu. Marcelo Brozović i Dejan Lovren nakon dočeka slavili su u Brozovićevu kafiću Epic Brozo te tom prigodom pjevali Thomsponove pjesme i vikali “Za dom spremni”.

“Lovren i Brozović u kafiću nogometaša Intera slavili su uz pjesme Marka Perkovića Thompsona, a posebno su bili raspoloženi uz pjesmu ‘Bojna Čavoglave’ koja počinje fašističkim pozdravom ‘Za dom spremni'”, kaže Kurir, dok B92 dodaje:

“Za sada ne postoje indicije da će tamošnji savez pokrenuti disciplinski postupak protiv njih dvojice, a ovo im svakako nije prvi ispad.” “Lovren i Brozović su pali u delirij kada je krenula pjesma Marka Perkovića Thompsona “Čavoglave”, pjesma koja veliča antisrpstvo i potiče nasilje”, piše Telegraf.

“Nogometaši Hrvatske skandirali ‘Za dom spremni’, pjevali su Thopsoma pa veličali ustaše”, piše Mondo, dok Novosti dodaju: “Hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Marcelo Brozović sinoć su na privatnom tulumu, nakon dočeka nogometaša u Zagrebu, uzvikivali ustaške parole i pjevali pjesme Marka Perkovića Thompsona.”

Vecernji.hr/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)