Čestitka vatrenima predsjednika stranke hrvatske manjine u Crnoj Gori

Vrijeme:58 sec

 

Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative, reprezentativne stranke hrvatske manjine u Crnoj Gori, bivši zastupnik u crnogorskoj skupštini s hrvatske manjinske liste (bit će opet nakon sljedećih izbora, čvrsto vjerujemo) i ove godine kratko vrijeme ministar u vladi, poslao je večeras putem portala Radio Lux ovu čestitku:

 

Dragi Vatreni, hvala vam za radost koju ste nam priredili i što ste nas ponovno učinili ponosnima! Posvjedočili ste da se snagom zajedništva i domoljubljem ostvaruju veliki rezultati i dobivaju velike bitke. Vaš uspjeh nadilazi sportske okvire i govori o vrijednostima koje su važne za svakoga pojedinca, jer pobijedili ste znanjem, hrabrošću i ustrajnošću. 

Dragi Vatreni, svojim nastupom na najvećoj sportskom smotri pokazali ste čitavom svijetu da snaga nije u broju, već u srcu i vjeri. Kao takvi vi ste ohrabrenje za svakog čovjeka koji vodi svoje bitke daleko od očiju javnosti i pod teretom svakodnevice. Hvala vam što ste nadahnuli i nas u Crnoj Gori, koja se večeras raduje uspjehu prijateljske Hrvatske. Medalja koju ste osvojili je izazvala oduševljenje ne samo kod Hrvata, već i brojnih drugih crnogorskih građana. 

Sretni i ponosni od srca vam čestitamo!

 

Radio Lux/Hrvatsko nebo

 

 

Facebook komentari

komentara

Odgovori