Medvedev zaprijetio Zelenskom: To je dječje zagrijavanje. Do kraja rata neće doći bez kapitulacije

Vrijeme:57 sec

 

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski kazao je da postoji mogućnost pregovora između Rusije i Ukrajine, ali naglasio je kako neće prihvatiti ruske ultimatume. Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev kazao je da neće doći do kraj rata u Ukrajini bez potpune kapitulacije Kijeva, unatoč brojnim gubitcima ruske vojske vojske.

Ukrajina je u svojoj protuofenzivi oslobodila značajni dio svojeg teritorija koji je bio pod ruskom vlašću, a lokalni dužnosnici tvrde da su oslobodili više od 1600 kilometra teritorija. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski kazao je da postoji mogućnost pregovora između Rusije i Ukrajine, ali naglasio je kako neće prihvatiti ruske ultimatume.

“Želimo završiti rat, ali naše okolnosti i sposobnosti su se promijenili. Ne želimo pregovarati s teroristima. Iako se može pregovarati s teroristima, budući da oni barem znaju što žele”, naveo je Zelenski, prenose lokalni mediji.

Jedan od najvećih Putinovih saveznika Medvedev odgovorio je Zelenskom na društvenim mrežama.

 

“Zelenski je rekao da neće voditi dijalog na temu o tome tko postavlja ultimatume. Sadašnji ‘ultimatumi’ su dječje zagrijavanje za buduće zahtjeve. I on ih zna: potpuna kapitulacija kijevskog režima prema uvjetima Rusije”, napisao je Medvedev na Telegramu.

 

https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)