ZORICA VUKOVIĆ: ‘BOLJE JE ZAPALITI I NAJMANJU VATRU NEGO PROKLINJATI TAMU!’

Vrijeme:15 min, 42 sec

 

 

„Pred nama je javnozdravstvena kataklizma i morat ćemo godinama sustavno raditi kako bismo ublažili štetu koju su nam nanijeli lobisti pandemijske mafije,“ izrekao je početkom veljače o. g. prof. dr. sc. Gordan Lauc. Nažalost, ne radi se samo o kataklizmi zdravstva, radi se o krizi svih ljudskih djelatnosti i vrijednosti. Tu je uključena ekonomija, poljoprivreda, turizam, obrazovanje, kultura, sport…, ali i duhovne vrijednosti.

Kolike se samo manipulacije PCR testom događa u sportu! Njime lako mogu nekog eliminirati iz natjecanja. Poznat je slučaj ‘pripuštanja’ igranju francuskog rukometaša Karabatića dok je bio ‘pozitivan’, za razliku od mnogih naših igrača koji su morali u ‘karantenu’, tijekom europskog prvenstva u rukometu u siječnju o. g. Da, istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Nizozemske. Naši liječnički stručnjaci pregledali su njegovu povijest bolesti jer je ranije bio zaražen covidom. Na temelju antitijela, procijenili smo da smije igrati,“ poručili su iz EHF-a.

Ne znam točno što se dogodilo s Đokovićem u Australiji. Ako je odlučio biti hrabar i ne cijepiti se spornim cjepivom, mogao je kao vrhunski sportaš to javno izreći. Ovako je iza svega ostalo ono ‘pazi samo da ostanem nevina’.

I na Zimskim olimpijskim igrama u Kini događa se koješta. Tako je Hrvatski olimpijski odbor 4. veljače uputio prosvjedno pismo Organizacijskom odboru Igara povodom kompliciranog postupka testiranja na COVID-19 hrvatske snowboardašice Lee Jugovac koja zbog toga nije prisustvovala otvaranju Igara i sutradan nije mogla nastupati. Ispriku je uputio voditelj servisnog centra NOO-a u Hailing Xie: „Ovim putem upućujem iskrenu ispriku gospođici Lei Jugovac i HOO-u za loše iskustvo na dan svečanog otvaranja Igara. Žao nam je što je gospođica Jugovac dugo čekala na stadionu, a također i propatila tijekom transporta sa stadiona u Olimpijsko selo.“ I nikom ništa. Pojeo virus pandu.

Iznenadne smrti nakon cijepljenja, ‘stručnjaci iz ministarstva istine’ demantiraju. Nažalost, istina je neumoljiva. Tragična je smrt mlade Tine Pocrnje, bacc. med. tehnc. iz Splita 14.1.2022. koja se srušila dok je bila na kavi s prijateljicom nekoliko dana nakon što je primila booster dozu. U hitnoj konstatirali veliki broj krvnih ugrušaka u mozgu. Njeni nadređeni nemaju obraza: „Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja. Prema analizi koju smo dosad napravili nema povezanosti,“ – kazao je ravnatelj Kliničke bolnice Split, primarijus Julije Meštrović javlja 17.1.2022. Slobodna Dalmacija. 

 Tinin kolega glavnoj sestri psihijatrijskog odjela u jadu je uskliknuo: „Samo mi još jedan put recite i pitajte me jesam li se cijepio, hoću li se cijepiti. Nakon ovoga sad što sam vidio, što se dogodilo našoj Tini koja je tek navršila 34 godine, upitajte me samo još jednom jesam li se cijepio, hoću li se cijepiti“.

Unatoč tome, medicinski tehničar Kristijan Višak zaposlenik KBC-a Zagreb dobio je otkaz jer ne želi uzeti otrov. Otkaz potpisuje ravnatelj Klinike Ante Ćorušić. Kristijan je 2013. dobio nagradu Ponos Hrvatske jer je spriječio da vlak udari u bus pun djece koji se nije mogao maknuti s pruge. I ove 2022. on je hrvatski ponos jer se bori protiv korona diktature.

Da još jednom ponovimo kako su napravljena cjepiva. Matične stanice HEK 293 su 293. pokušaj da se iz abortiranog fetusa djevojčice u trećem mjesecu trudnoće, koji je još živ, izvade stanice bubrega potrebne za pokuse i cjepiva.  Zbilo se to u Nizozemskoj 1972. godine. Stanice su korištene u cjepivima Pfizera, Moderne i AstraZenece.  U razvoju cjepiva Johnson & Johnson korištene su matične stanice PER.C6, izvađene iz mrežnice oka djeteta pobačenog u osamnaestom tjednu trudnoći 1985. godine kojeg je na Sveučilištu Leiden u Nizozemskoj izolirao Alex van der Eb (1934.). Zajedno s Dinkom Valeriom 1995. usavršio je metodu koju je patentiralo Sveučilište. Iako kao genska terapija PER.C6, nije dao povoljne rezultate, koristili su je za cjepiva protiv ebole, Zika groznice, HIV-a i sad protiv COVID-a19.

U ovoj godini počelo je u nekim zemljama ‘popuštanje’. A sve više ljudi shvaća da su cijepljeni i necijepljeni u istom ‘loncu’. Prosvjedi traju. Posebno je interesantan onaj u Kanadi gdje su pri niskim temperaturama stotine kamiona pristigli u Ottawu. No nešto je ‘isplivalo’ u javnost. Krajem siječnja (26.1.) kanadskoj vladi u posjet je došao Klaus Schwab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma. Tom prilikom on je, dan kasnije, na Harvard University-u u razgovoru za The American Report  rekao kako on školuje mlade globalne lidere (young global leaders). Nekad su to bili Merkelica, pa čak i Putin, ‘ali ono na što smo veoma ponosni to je mlada generacija poput premijera Trudeaua, predsjednika Argentine…’ „Tako sam jučer bio na prijemu kod premijera Trudeaua i znam da je polovina njegovog kabineta naše, zapravo, mladi lideri Svjetskog ekonomskog foruma… Ja sam postavio gospodina za predsjednika od mladih globalnih lidera. To je istina u Argentini i to je istina u Francuskoj.“ 

‘Lideri’ su još 2018. u Davosu govorili o vakcini i čipu, a u prvom su redu sjedili Merkel, Gates, Soros. A onda su u roku 24 sata 2020. proglasili pandemiju, a dr. Drosten, čiji laboratorij financira Gates, je imao spreman PCR test. 

Kary Banks Mullis (1944. – 2019.) autor PCR testa za laboratorijske svrhe i dobitnik Nobelove nagrade 1993. za to otkriće, umro je iznenada u kolovozu 2019. nakon večere u jednom restoranu. Prije svoje smrti je rekao da ‘taj test ne služi za otkrivanje bolesti nego za laboratorijska istraživanja viriolozima, budući da  se tim testom može manipulirati’. Prva primjena PCR testa u dijagnostici bila je u određivanju HIV-a. U videu prof.dr.sc. Kary Mullis objašnjava kako se PCR test zloupotrijebio kako bi se zaradilo na bolesti HIV/SIDA. Mullis teško optužuje Anthonya Faucia za korištenje otrova (lijeka) u liječenju zaraženih HIV-om. 

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-prof-dr-sc-kary-mullis-objasnjava-prvu-veliku-prevaru-s-pcr-testom-kod-bolesti-hiv-sida-s-prijevodom/

Nedavno je i Robert F. Kennedy Jr. objavio opsežnu knjigu s dokumentima o Fauciu i njegovoj vezi s Gatesom i farmaceutskim tvrtkama. 

Američki liječnik Anthony Fauci (1940.) započeo je karijeru tijekom rane krize AIDS-a. U sprezi s farmaceutskim tvrtkama, Fauci je organizirao lažne studije, a zatim izvršio pritisak na regulatore američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) da odobre smrtonosni kemoterapijski tretman za koji je znao da je bezvrijedan kao lijek protiv AIDS-a. Fauci je u više navrata kršio savezne zakone kako bi svojim Pharma-partnerima dopustio korištenje osiromašene i tamnopute djece kao laboratorijskih štakora (o čemu je ono zborila Alemka?) u smrtonosnim eksperimentima s toksičnim  terapijama u liječenju  AIDS-a.

Početkom 2000-te Fauci se sporazumio s Billom Gatesom u biblioteci Gatesove vile u Seattleu o partnerstvu vrijednom 147 milijuna dolara čiji je cilj kontrola distributera i proizvođača cjepiva za cijeli svijet. Danas ta ekipa ima dominaciju nad globalnim zdravstvom.

Kennedy opisuje kako Anthony Fauci, Gates i njihova skupina  kontroliraju medije, znanstvene časopise, ključne vladine i kvazi-vladine agencije, globalno obavještajne agencije te utjecajne znanstvenike i liječnike kako bi preplavili javnost nasilnom propagandom o COVID-u 19 virulenciji i patogenezi, ušutkavajući raspravu nemilosrdnom cenzurom. 

U Washingtonu je snimljen bus na kojemu se, kao nekad na Divljem zapadu, traže ‘lideri’ – kreatori pLandemije.

Isto tako održan je masovni prosvjed koji je podržalo 17 000 liječnika. Na prosvjedu je govorio Robert Malone, izumitelj mRNA tehnologije.

I dok prosvjedi traju, antifa djeluje:

https://www.facebook.com/100010838227740/videos/909745286401760

Konačno. Nakon četvrte doze najavljeno kretanje Freedom convoy Israel 2022. i njegovo okupljanje i blokada u Jeruzalemu 14. veljače.

Prosvjedi se šire, a Beroš i Capak najavljuju cijepljenje po kućama. Kaže Capak 11.2., na blagdan Gospe Lurdske i Svjetskom danu bolesnika: Za one koji se ne žele cijepiti, a nisu antivakseri, već samo imaju strahova prema ispitanom cjepivu i strahova od nuspojava, e za takve smo otvorili savjetovališta, tako da svatko može razgovarati s liječnikom o tome.“ 

S kojim liječnikom? Ovim RTL-ovim stručnjakom?

Teško njima prolazi nametanje cijepljenja, pa ulažu sve kako bi ljude priveli da ga prime. ‘Liderić’ Pleni reklamira sam sebe. Usput i cjepiva… Valjda su mu zapovjedili, pa izigrava dvorsku ludu i javno objavljuje primanje booster doze. Je l’ ‘doza’ ili placebo pitanje je sad?

Andrej Plenković @AndrejPlenkovic:  Uz ranije preboljenje #COVID19 i dvije doze cjepiva, danas sam primio i #Booster dozu, u konzultaciji s liječnicima. Dodatna doza osobito je važna u okolnostima #Omicron. #CijepiSe i iskoristi #Booster za zaštitu od težih oblika #COVID19!

 

Nova tv je u Provjerenom spomenula prepisku šefa Pfizera i šefice Europske komisije Ursule von der Leyen. Urša je izbrisala sadržaj. A tko je nju izabrao? Lidericu?

https://www.facebook.com/provjereno/

Lideričin suprug je zaposlen kao medicinski direktor Organesisa, tvrtke koja se bavi genskom terapijom. Tri najveća dioničara Pfizera su među prvih pet najvećih dioničara Organesisa. Šesti najveći dioničar Pfizera je treći najveći dioničar Organesisa. Je li slučajno išla razmjena SMS-ova između ‘liderice’ i šefa Pfizera?

Baš za Valentinovo, koje se obilježava kao Dan ljubavi, sluge NWO najavili atak na našu djecu. Tome se protive liječnici iz  Inicijative Hipokrat  i odvjetnici iz Inicijative 300. Boli me do očaja… Kako će reagirati roditelji, učitelji…?

Jedna je učiteljica objavila: „Odbila sam preuzeti testove od ravnatelja i podijeliti ih učenicima! Rekla sam mu da nisam ovlaštena za distribuciju medicinskog materijala.“

„David i Golijat. Jedan bez maske, drugi s maskom. Ishod znate.“ Fra Lazar Perica

Raskrinkavanja i dalje stižu. Tako je glasnogovornica Bijele kuće na konferenciji za novinare Jennifer Rene Psaki (1978.) 4.2. ustvrdila: „Napomenula bih da je predsjednik bio jasan da ne guramo lockdown; nismo bili za lock-down. To nije bila njegova agenda. Većina zatvaranja zapravo se dogodila pod prethodnim predsjednikom.“ Opet je kriv Trump, a poznato je da svaka savezna država donosi svoje uredbe. Uostalom, Trump baš i nije bio za agendu koju su gurali ‘lideri’ i zalagao se za drugačiji pristup. Npr. liječenje hidroksiklorokinom kojim se i sam podvrgnuo, pri čemu su ga izvrgnuli ruglu.

Novinar je upitao: Dakle, vi vjerujete da su blokade bile više štetne nego korisne?“, a Psaki je odgovorila: „Opet bih vas uputila na naše znanstvene stručnjake o specifičnostima istraživanja. Ali predsjednikova agenda, predsjednikov pristup nisu bila blokada. Koristio je alate koje imamo da to spriječi.“

Julian Reichelt, glavni urednik Bilda se ispričao i moli oprost što su zastrašivali ljude u pandemiji. 

I vodeći dnevni list u Danskoj Extra Bladet se 15. 1. o. g. ispričao čitateljima što su nekritički prenosili stavove ‘stručnjaka’ i vlade.

To ‘stišavanje oluje’, pater Ike je komentirao na FB.

Ivan Ike Mandurić DI: 17. siječnja„I na koncu će biti neriješeno. Niti će se vlade uspjeti obraniti cjepivima i mjerama od korone, niti će se narodi uspjeti oprijeti svemu tome. Doći će nenadano novi soj, sve će ‘pokvariti’ i ostat ćemo bez pobjednika. Tako je i najbolje. Ostat će nam samo, nakon svega, bez triumfalizma raditi na pružanju ruku jednih drugima. A to će biti najljepši dio. Vrijeme je za one koji imaju sluha za obnovu povjerenja.“

Mate Knezović 19.1.: „Meni je ovo stravičan stav. Dakle, radi što hoćeš, laži, pljačkaj, ubij i na kraju ‘mir, mir, mir nitko nije kriv’. Dragi kume. Jednostavno sam šokiran. Očito dobro znaš da je apsolutno sve laž, prijevara, pljačka, uništavanje ljudi, ubojstva s predumišljajem, no da treba reći ‘sve je u redu, nema pobjednika’. Dragi Ike. Ova objava je stravičan pad morala i izdaja naše svete katoličke vjere. I na kraju NE, nemam sluha za takvu ‘obnovu povjerenja’! Ne računaj na mene. Ono što zastupaš je LAŽ!“

Anamarija Mravak: „…Nije neriješeno niti može biti. Nije isto je postalo isto. U svemu postoji dobro i zlo i ne može biti isto… A kako suprotnosti mogu biti iste. Kako istina i laž mogu biti isti? Vjerujem da će pobijediti dobro i da neće biti nikakvog trijumfalizma jer je previše žrtava palo što ne bih rekla za pobjedu zlog.

Što se tiče pandemije nisam znanstvenik niti stručnjak ali sam pismena i molim Boga da me istinom vodi i pouči da razaznam istinu od laži, dobro od zloga. …Razumijem da su mnogi obuzeti strahom i panikom ali ima dosta i onih koji su obuzeti egom. Strah i panika se mogu pobijediti ali kad je u pitanju ego onda je to teži slučaj.

Vrijeme je da prestanemo biti poslušnici onih koji nas razdvajaju i siju mržnju među nama. Ovo nije igra po skupinama, ovo je finale, neriješenog nema. Vrijeme je za ljubav. Ako sam u krivu prosvijetlite me.“

A i što ćemo, nego nastaviti život, tko preživi. 

Ali već 10. srpnja 2020. njemački odvjetnik Reiner Füllmich je najavio skupljanje dokaza o COVID pLandemiji. Prije nekoliko dana njegova ekipa pokrenula je ‘javni sud’ na kojem će po pravilima odvjetničke struke iznositi argumente protiv optuženika, a to su za sada: Bill Gates, Christian Drosden, Antony Fauci, šef SZO-a Tedros, BlackRock i Pfizer. Uvodno izlaganje, prevedeno na hrvatski jezik traje 18 minuta.

https://www.facebook.com/aca.tesic.313/videos/307101331392563  

„Po završetku ove kaznene istrage, istražna porota, narod, odlučit će jesu li iznijeti dokazi o počinjenim zločinima dovoljni za podizanje optužnica. …Ova procedura ima dvojaku ulogu: s jedne strane služi za podizanje optužnica protiv nekih kazneno odgovornih osoba u ovim zločinima protiv čovječanstva, a s druge strane je svrha da javnost svijeta dobije cjeloviti kolaž događaja s kojima smo suočeni. Cilj je da se podigne svijest o totalnom kolapsu sadašnjeg sustava i njegovih institucija i o nužnosti da sami preuzmemo svoj suverenitet, odupremo se i prestanemo pokoravati nametnutim ‘epidemiološkim’ mjerama te da počnemo stvarati nove sustave zdravstva, obrazovanja, ekonomije i pravosuđa.“

Praćenje ‘suđenja’ i iznošenje novih dokaza izloženo je na: https://www.grand-jury.net

Osim faktografa još su se neki poradovali (narod.hr: Ne, Reiner Fuellmich nije pokrenuo drugi nürnberški proces i suđenje elitama zbog pandemije) što Füllmichova ekipa nije dobila mjesto na nekom od europskih ili svjetskih sudova. Zar su mislili da će to ići lako? Od silnih dokumenata koje je grand-jury prikupio valja istaći dokumente dr. Davida Martina sa 73 točno definirana i označena patenta američkih farmaceutskih laboratorija.

Možda će iznošenje podataka i dokaza potaknuti grupe i pojedince da pokrenu tužbe. 

Nenad Bakic:(FB, 8. veljače 22.)

KAZNENA PRIJAVA – FAKTOGRAF I ODGOVORNE OSOBE 

Slijedom postupanja odgovornih osoba i nakladnika Faktograf – udruge za informiranu javnost, koji zlouporabljavajući ovlast fact-chekinga u stvarnosti uskraćuju i ograničavaju slobodu govora, protiv izvršne direktorice portala Faktograf.hr, glavnog urednika istog portala i nakladnika Faktograf – udruge za informiranu javnost, podnio sam kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, zbog kaznenog djela povrede slobode mišljenja i izražavanja misli iz čl. 127. St 1. Kaznenog zakona/11. 

Meni je kao katolkinji teško da vrh Katoličke crkve nije učinio više. Nažalost priklonili su se NWO pa je Vatikan prvi uveo obavezno cijepljenje. 

Edward Pentin iz Nacionalnog katoličkog registra Vatikan kaže kako se papa Franjo 2021. dvaput sastao s Albertom Bourlom (1965.) veterinarom (je l’ otuda imunitet krda?) i izvršnim direktorom Pfizera. Ovaj susret Tiskovni ured Svete stolice nije objavio.

https://kath.net/news/77437

U svibnju 2021. Bourla je sudjelovao na konferenciji u Vatikanu koju su organizirali Papinsko vijeće za kulturu i Zaklada Cura koja se bavila pandemijom COVID-19. Konferenciji je nazočio i Stephane Bancel (1972.), biomolekularni i kemijski inženjer, izvršni direktor farmaceutske tvrtke Moderna i dr. Fauci.

Pfizer je imao iznimno dobar ‘ulov’ tijekom pandemije. Dana 8. 2. 2022. su objavili da je njihovo cjepivo protiv COVID-19 prošle godine donijelo 37 milijarda dolara, ‘što ga čini  najunosnijim lijekom u bilo kojoj godini u povijesti’.

Nitko iz HBK nije reagirao na Markotićkinu izjavu o djeci kao pokusnim štakorima. Umjesto toga s KBF-a prof. dr. sc. Stjepan Baloban u Kani piše: „Ušli smo u razdoblje u kojem  se na razini pojedinih zemalja sve više raspravlja i o obveznom cijepljenju. To je, držim, neizbježna tema s kojom ćemo se morati susresti i u Hrvatskoj.“

Nisam primijetila da je netko s vrha vatikanskih i inih brda spomenuo žalosnu činjenicu koju je objavio Worldometer, WHO, 31. prosinca 2021. koji pokazuje da je abortus vodeći uzrok smrti u svijetu 2021. godine s 42,6 milijuna slučajeva što ga podiže na razinu genocida.

Ukupno je umrlo 101,5 milijuna ljudi, a zbog pobačaja 42 600 000. Dakle 42 % svih smrtnih slučajeva u 2021. godini bila su djeca ubijena u majčinoj utrobi. Abortus je ubio više ljudi nego rak, AIDS, malarija, prometne nesreće, nesretni COVID od kojeg je prema WHO tijekom godine umrlo 3,5 milijuna. Zločin pobačaja, počinjen nad bespomoćnim nedužnima, vapi do Boga.

Unatoč svemu, zločinački um ne odustaje…

Koliko nas je znalo da će se ona panika koja je počela na blagdan sv. Josipa, zaštitnika Hrvatske, 2020-te razviti u pLandemiju? Možda mladi globalni lideri? Ni u snu nisam pomislila da ljudi mogu činiti ovako nešto (iako je svijet puno zla već doživio). Hvala Bogu da ima hrabrih i pametnih  koji preispituju što se događa. Svijetli primjer bar u ovom ludilu je BiH i odvjetnik Mirnes Ajanović. Zato im trebamo pružiti podršku zbog njihove smjelosti da prebrode psihološki i svaki drugi pritisak kojemu su izloženi. Netko prosvjedom, netko financijski, netko tužbama, a netko molitvom i postom.

Možda grand-jury nije nadležan suditi i osuđivati, no  medijska vrijednost, iako cenzurirana, je ogromna. Ako uz prosvjede koji su počeli u svijetu, krene i medijska popraćenost ovog procesa, tada ni ‘pravi sudovi’ neće moći sjediti skrštenih ruku. Pogotovu ako se uključe i policija i ili vojska. Zvuči nemoguće? Možda.

Globalisti će obezvrjeđivati svaki pokušaj da se nešto uradi. Ne bi trebalo nasjedati na njihovu dobro režiranu agendu jer je veoma interesantno vrijeme je pred nama. Ne bojmo se, kako nam poručuje Isus i kako reče Konfucije: „Bolje je zapaliti vatru nego proklinjati tamu.“ 

Europski konvoj slobode 2022 

Pokušali su nas deprimirati,ali mi smo življi nego ikad.

Pokušali su nas okovati, ali oni nisu naši gospodari.

Čovječanstvo ima jednu priliku da sruši cijeli elitni sustav.” – TELEGRAM

https://vimeo.com/636168026?fbclid=IwAR0Akj5fa902rxB93spIAchualj3qBOI7Si2Ns9WItYiW7wWCaP8zd2NrHo  srpska doktorica Dr Slađana Velkov: ISTINA O VAKCINI

Izvršni direktor Pfizera Albert Bourla rekao je 22.1.da bi godišnje cjepivo protiv COVIDA-19 bilo bolje od češćih dopunskih cjepiva u borbi protiv pandemije koronavirusa. U intervjuu za izraelski N12 News, Bourla je upitan vidi li da se dopunske injekcije redovito daju svakih četiri do pet mjeseci. To neće biti dobar scenarij. Ono što se nadam (je) da ćemo imati cjepivo koje ćete morati raditi jednom godišnje,“ rekao je Bourla. „Jednom godišnje — lakše je uvjeriti ljude da to učine. Ljudima je lakše pamtiti.“

https://croativ.net/andrej-fursov-u-sljedecih-5-godina-rusija-ce-biti-zona-najvece-bitke-za-buducnost-svijeta-28892/

Zorica Vuković/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)