PREDSTAVIO KANDIDATURU Škoro obećao besplatne vrtiće i nazvati stadion po Cici: Mene ne može nitko kupiti…

Vrijeme:2 min, 23 sec

Miroslav Škoro predstavio je danas kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika. Kazao je da ga nije strah pametnijih od njega, te da je naučio kako ih okupiti. Pri tom neće biti važna stranačka iskaznica…

– Došao sam ovdje reći svima da ističem svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, glavnog grada hrvatske domovine. Rođen sam u slavonskoj ravnici, od dvoje priprostih ljudi. Ovdje sam odgojio dvoje prekrasne djece. Vi znate koje vrijednosti zastupam i ovdje sam došao reći da ih i dalje zastupati –  rekao je Miroslav Škoro na današnjem predstavljanju kandidature za zagrebačkog gradonačelnika, donosi Dnevnik.hr.

Kazao je da je u 58. godini života čovjek koji je spreman odgovoriti na izazove koji su pred svima nama

–  Ja sam spreman napraviti nešto za razliku onih koji zbog svojeg neznanja ne mogu napraviti ništa –  istaknuo je Škoro.

– Nije me strah pametnijih od mene, ali sam naučio kako ih okupiti. Pri tom neće biti važna stranačka iskaznica. Mene ne može nitko kupiti niti ucijeniti –  naglasio je Škoro te nastavio:

– Istina je da naš grad ima puno problema, ali njih treba rješavati. Svoju kampanju temeljit ću na znanju –  istaknuo je Škoro i dodao da će popraviti sve ono što ne valja.

Najavio je promjenu imena stadiona Dinama u možda ime Zlatka Cice Kranjčara.

– Mislim da je red, iako nije običaj – želim se s ovoga mjesta ispričati svima ako sam ih na bilo koji način svojim djelovanjem povrijedio. Ispričavam se svojoj obitelji, posebno supruzi, koji će biti još jednom predmetom napada i vučeni kroz blato –  rekao je Škoro.

Na pitanje novinara je li došao izgubiti još jedne izbore odgovorio je:

– Očito me niste slušali. Ja ne gledam to tako. Ako je HDZ u stanju ići na sedmi poraz u ovom gradu, ako je SDP izgubio troje parlamentarnih izbora, onda ja imam pravo izaći van, kao lider Domovinskog pokreta pred Zagrepčane i zatražiti ih da vodim ovaj grad jer ja znam kako to napraviti”.

Smatra da je najbitnije preuzeti kontrolu nad gradskim financijama.

– Financije su najvažnija stvar. Trebamo zadržati onaj dio koje se tiču socijalne politike, a onda vidjeti što se može napraviti –  kazao je Škoro.

Kazao je da može koalirati sa svima.

– Jedini je uvjet da nema trgovine i da nema ucjene.

– Jamčim vam da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, bolje ćemo gospodariti otpadom i zatvorit ćemo Jakuševac. Pokrenut ćemo izgradnju nove bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona na kojem će igrati naš Dinamo i reprezentacija – kazao je Škoro.

Također, istaknuo je da se zaposleni u Gradu Zagrebu, ako rade dobro svoj posao, ne moraju bojati za svoj posao.

– Razmatrali smo i smanjenje prireza u Zagrebu, bavimo se financijskom politikom. Ja znam što znači isplatiti plaću, platiti doprinose i živjeti od svojeg rada. Moj proračun kažu da se prirez može smanjiti i do tri posto. Uštede se mogu napraviti na više mjesta  –  rekao je Škoro.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)