ČOVIĆ: Jedan čovjek kontrolira nelegalni SIP koji treba biti smjenjen i kazneno odgovarati

0

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine, rekao je danas da Središnje izborno povjerenstvo kontrolira jedan ured i jedan čovjek ne želeći otkriti o kojem pojedincu se radi.

Čović je, kako prenosi N1, kazao da nema potrebe da SIP podnosi bilo kakve izvještaje Domu naroda ponovivši tezu da je Povjerenstvo nelegalno.

”Mi nemamo potrebe slušati izvješće nekoga za koga sam rekao dvadeset puta da čine kaznena djela i da su duboko komprimitirala čitav proces. Pomjerajući namjerno rok za izbore u Mostaru. Ove krađe glasova, kako su neki kazali, neće otkloniti nijedan izborni zakon. Ja sam siguran da ovo Izborno povjerenstvo treba podnijeti ostavku i kazneno odgovarati. Zbog toga što je omogućilo da se rade krimogene radnje tijekom izbornog procesa. Mi dok sjedimo ovdje traje sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara. HDZ-u je dole bukvalno ukradeno 2.000 glasova i opet se nije uspjelo”, rekao je Čović i dodao.

”Ne vidim nijedan razlog da Središnje izborno povjerenostvo nama podnosi izvještaje”.

Potom je dodao da ”Povjerenstvo odgovara jednom pojedincu i jednoj političkoj opciji”.

”To povjerenstvo odgovara jednom pojedincu i jednoj političkoj opciji u Bosni i Hercegovini i takvo izborno Povjerenostvo ne treba imati alibi u iskustvu ili neiskustvu već kazneno odgovarati”, poručio je Čović.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara