IZBORNE PREVARE Glasovi BH bloka u Mostaru prebačeni SDA-ovoj koaliciji

Vrijeme:1 min, 9 sec

Jučer su u Glavnom centru za brojanje glasova, po naredbi središnjeg izbornog povjerenstva BiH, ponovno brojani glasovi na određenim biračkim mjestima.

Tim povodom oglasio se zastupnik SDP BiH u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Irfan Čengić (SDP) koji je nazočio prebrojavanju glasova.

“Danas sam bio na prebrojavanju glasova u Zetri za Mostar. Dokazali smo svaku nepravilnost, na prebrojavanju vratili mandat Emini Ćorić.

Vjerujem da ćemo do kraja procesa vratiti i ukradeni mandat PMP, jer su u sustav uneseni pogrešni podaci a ne oni iz zapisnika.

IZBORI U MOSTARU U igri su najmanje tri kombinacije za izbor gradonačelnika Mostara

Desetine glasova BH Bloka prebačeni u glasove SDA koalicije i to samo na par otvorenih kutija.

Posebna smijurija su preferencijski glasovi unutar SDA koalicije, giganti su upisivali preko 100 glasova kandidatima po biračkom mjestu. A onda se SDAovci hvalisaju svojim “glasovima”.

Kada bi bile otvorene sve kutije (što nam ne žele dozvoliti) kako bi ispuhali glasovi SDAovaca od Predsjedništva do vijeća.

Sjetim se jedne hutbe na džumi u Ferhadija džamiji o krađi glasova, možda bi Islamska zajednica trebala održati predavanje članovima SDA na tu temu”.

Čengić je objavio i fotografiju upisanih rezultata jednog Biračkog mjesta i rezultata nakon prebrojavanja.

“Ovo Biračko mjesto je u centru grada, možete misliti što rade u manje urbanim mjestima”, dodao je Čengić, prenosi HMS.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori