ZORICA VUKOVIĆ: BEZ RIJEČI…

Vrijeme:6 min, 39 sec

 

 

Iz Amerike javlja 18. 8. o. g. HRT-ova Branka Slavica kako je  Michelle LaVaughn Robinson Obama (1964.), supruga 44. američkog predsjednika i nobelovca za mir, Baracka Obame, pokretača niza ratova, poručila naciji da je Trump pogrešan predsjednik za zemlju ‘koja je u kritičnom trenutku’. „Ako mislite da stvari ne mogu biti gore, mogu i hoće. Glasujte za Bidena kao da naš život ovisi o tome,“  kazala je mudrica Michelle. Zna Michelle tko proizvodi nerede i tko ih može zaustaviti. Jednom je ona izjavila da ‘s nadom sve počinje i završava’. Pa neka se nada…

A u SAD traje ‘rat’, ‘rat za dušu nacije’. Robert Fransis Kennedy Jr. (1954.), sin Roberta F. Kennedya i nećak predsjednika Johna F. Kennediya, pravnik koji se bavio prirodnim resursima, profesor emeritus na Pravnoj školi Sveučilišta Pace, suorganizator Ring of Fire nacionalnog američkog radijskog programa, napisao je ili uredio desetak knjiga, istaknuti aktivist protiv cjepiva pod svaku cijenu,  tvrdi da Bill Gates kontrolira globalnu upotrebu cjepiva, koristeći svoje bogatstvo za cenzuru bilo kakvih negativnih podataka i poziva na istrage sigurnosti cjepiva, Big Pharma-a, posebno Billa Gatesa i njegovog programa skrivene eugenike pod krinkom ‘cijepljenja svake osobe na planeti zemlji’. Kennedy piše 21. srpnja 2020. godine da mu je zbog toga zabranjen  rad u većini društvenih medija. 

Tijekom dvadeset godina Bill Gates i njegova Fondacija, Bill and Melinda Gates (BMGF) cijepili su djecu u udaljenim područjima siromašnih država, uglavnom Afrike i Azije. Većina njihovog programa cijepljenja imala je katastrofalne rezultate, uzrokujući samu bolest (polio, na primjer u Indiji) i sterilizaciju  mladih žena (Kenija, s modificiranim cjepivima protiv tetanusa). Mnogo je djece umrlo, a mnogi programi provedeni su uz podršku WHO-a i UN-ove agencije odgovorne za zaštitu djece UNICEF-a. Većina ovih kampanja cijepljenja provedena je tako da djeca ni roditelji, učitelji i vlade nisu bili informirani o posljedicama cjepiva, jer je to djelo filantropa. U Indiji je 490 000 djece oboljelo od dječje paralize, nakon što su cijepljena Billovim cjepivom ‘protiv paralize’ između 2000. i 2007. godine. Zapravo, do 2018. godine 70 % globalnih slučajeva paralize bilo je zbog cjepiva. Stoga su, naknadno, Fondaciju BMG  tužile vlade Kenije, Indije, Filipina i drugih zemalja. Nije mi poznat ishod.

Istraživanje iz 2017. godine (Morgenson et. al. 2017.) pokazalo je da popularno DTP cjepivo (kombinirano cjepivo protiv difterije, pertussisa i tetanusa) WHO-a, ubija više afričke djece od dotičnih bolesti. A Gates je najveći donator WHO.

Da sve nije slučaj, potvrđuje Rockefellerov izvještaj za 2010. godinu  ‘Zaključni korak’, što je scenarij za vrijeme kojeg trenutno živimo. Bill Gates je govorio u TED-ovoj konferenciji u Kaliforniji: „Ako cijepimo djecu, možemo smanjiti svjetsku populaciju za 10 % – 15 %.“

 Početkom 2009. godine svjetski mediji prenosili su vijesti o pandemiji novog virusa A (H1N1), koji je nazvan svinjska gripa. Svjetska zdravstvena organizacija izvještavala je o žarištima, broju oboljelih, broju smrtno stradalih, ali i o načinima zaštite. Uz praćenje broja oboljelih,  vođene su rasprave o proizvodnji novog cjepiva koje bi zaštitilo stanovništvo. 

U masovnoj histeriji  Hrvatska je potrošila 50 milijune kuna na kupnju lijekova i cjepiva tijekom ‘epidemije’ svinjske gripe. Tadašnji ministar zdravstva Darko Milinović cijepio se pred kamerama, a nacija nije nasjela na to, pa je HZZO uništio gotovo 31 tonu lijekova tamiflu i relenza, vrijednih više od 45 milijuna kuna. Istekao im je rok trajanja. Na kraju se pokazalo ne samo da lijekovi uopće nisu učinkoviti nego da svijetu uopće nije prijetila pandemija svinjske gripe. 

O informiranju u medijima povodom tog slučaja, istraživanje su proveli J. Perinić, K. Žlof, S. Hadžić i 30. 7. 2010. objavili: „Testiranjem varijable ‘opasnost’ zaključili smo kako su analizirani članci, suprotno našim očekivanjima, najviše bili usmjereni na isticanje opasnosti od virusa, a ne od cjepiva. Iznimka su novine Business.hr koje su pisale o opasnosti od cjepiva, ali u malom broju članaka (samo u dva članka), pa nije moguće donositi zaključke koji bi vrijedili općenito.“

Kako to ide s korona pandemijom pokazuje film Plandemija snimljen po istoimenoj knjizi autorice doktorice znanosti Judy Mikovits, dr. med. spec. infektologije.

Film se neprestano uklanja i blokira na društvenim mrežama (Youtube, Facebook, itd.) s objašnjenjem da se radi o lažnoj vijesti. Zašto se mišljenja, izjave i studije znanstvenika poput ove ili one dvostrukog doktora znanosti dr. Kunt M. Wittkowskog , bivšeg ravnatelja biostatičkog, epidemiološkog i istraživačkog Sveučilišta Rockefeller, cenzuriraju i uklanjaju s interneta? Dr. Mikovits oslovljava Anthonya Stephena Fauci-a (1940.) američkog liječnika i imunolog bivšeg  direktora Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) od 1984. Od siječnja 2020., on bio je jedan od vodećih članova Radne skupine za Coronavirus Bijeloj kući, ali ga je Trump brzo ‘pročitao’.

Malo  je poznato da je jedan od prvih državnika u svijetu koji se ozbiljno sukobio s ‘filantropom’ Sorosem bio prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, koji je na njegove sumnjive aktivnosti upozoravao svjetsku javnost davne 1996. godine. Tuđman je u intervjuu za BBC 11. 12. 1996. godine rekao: [Soros i njegovi saveznici] proširili su svoje krakove kroz naše cjelokupno društvo. Soros (…) je imao dozvolu (…) sakupiti i distribuirati humanitarnu pomoć… Međutim, mi (…) smo im dozvolili da rade gotovo sve što su htjeli… Oni su uključili u svoju mrežu (…) ljude svih godina i klasa (…) pokušavajući ih osvojiti putem financijske pomoći… [Njihov cilj] je kontrolirati sve sfere života (…) kreirajući državu unutar države…” navodi David Horowitz konzervativni, istraživački novinar u svojoj  knjizi  ‘Kako su George Soros, Hillary Clinton i radikali iz 60-tih godina preuzeli Demokratsku stranku’.

Optužbe dr. Franje Tuđmana indirektno je potvrdio sam George Soros kada se 2004. u svojoj knjizi ‘Balon američke supremacije’ pohvalio: „Moja zaklada pomogla je u uspostavljanju demokracije promjenom režima u Slovačkoj 1998. i Hrvatskoj 1999. godine … mobilizirajući civilno društvo da se riješi Vladimira Mečiara, Franje Tuđmana…”

Hrvatskoj javnosti je također malo poznato da je Hrvatska, u vrijeme prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana bila prva država koja je podigla optužnice protiv članove lokalne podružnice Sorosevog Otvorenog društva, 1997. godine, piše The New York Times.

U izdanju The New York Timesa 3. siječnja 1997. navodi se kako je ‘Hrvatska danas izjavila da su trojica visokih dužnosnika iz lokalne podružnice međunarodne zaklade za potporu koju financira američki financijer George Soros optužena za utaju poreza’. Bijahu to direktorica Instituta Karmen Bašić; izvršnog direktora Srđan Dvornik i računovođa Ivanka Marton. Kako je završilo suđenje ne znam, ali Soros je nakon 2000-te prestao financijski pomagati ‘neovisne’ medije… Donio je ‘demokraciju’…

Žalosno je da su i neki svećenici, pa i papa Franjo, podlegli propagandi.

„Molim vas da propovijed bude kratka, ali da bude dobro pripremljena. Dragi svećenici, đakoni, biskupi, propovijed se priprema molitvom, proučavanjem riječi Božje i izradom jasnog i kratkog sažetka i ne smije biti duža od 10 minuta,“ rekao je Papa.  

Svećenici američke nadbiskupije Santa Fe, upozoreni su da bi mogli izgubiti pravo propovijedanja na misi ako njihove homilije budu trajale dulje od pet minuta. Nadbiskupija je navela kako je ograničenje doneseno u sklopu borbe protiv pandemije koronavirusa, prenosi CNA.

Hvala Bogu, naš župnik Mate nije nasjeo.

U Hrvatskoj nas svaki dan bombardiraju vijestima o Covidu-19. Ne možeš pobjeći od Stožera, a sad im se pridružila i Plenkovićeva ekipa. Teško nama! A ipak ti isti ljudi objavljuju na stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svima dostupne službene podatke. 

Ovo su podatci HZZO od 17. 8. 2020. za Covid-19:

 

Ukupno testiranih 138 647
Ukupno negativnih rezultata 131 991 (95,20 %)
Ukupno pozitivnih rezultata 6 656 (4,80 %)
Ukupno umrlih 166 
Smrtnost –od broja pozitivnih testova 2,49 %
Smrtnost –od broja ukupnih testova 0,12 %
Broj stanovnika RH (prema Google-u) 4 058 000
Stopa smrtnosti od Covida-19 0,004 %
Šansa da nećete umrijeti od Covida-19 99, 996 %

 

„Dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta,“ reče Mark Twain.

Kad ćemo saznati istinu o Covidu-19, ako nas naši vrli novinari ovako izvještavaju: „Zapadna Europa odustala je od kršćanske Europe i umjesto toga eksperimentira s bezbožnim svemirom, duginim obiteljima, migracijama, otvorenim društvima,“ okomio se Orban u govoru 20. 8. o. g..

 

Zorica Vuković/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)