Daran Bašić: “Novinari na zadatku” – Priprosti psovač Mislav Bago

Vrijeme:2 min, 1 sec

 

 

Tako se to radi na mainstream dalekovidnicama i medijima.

Iste dalekovidnice i mediji (koje je ne tako davno Plenković pozvao na okup da bi im dao naputke što i kako objavljivati) su ovih dana da odvrate pozornost od Plenkovića, Zadra i Đokovića “izvadile” koronavirus u samostanu Milosrdnih sestara Svetog Križa u Đakovu.

Nakon što se pojavila vijest kako se koronavirus pojavio u samostanu Milosrdnih sestara svetog Križa u Đakovu, u kojem je oko 180 sestara i sve su u samoizolaciji, provincijalna poglavarica sestra Valerija Široki dala je intervju za Radio Đakovo u kojem je sve objasnila.

No to za “novinare na zadatku” (sjetimo se i “napadnute” novinarke Živane Šušak Živković) nije dovoljno.

U četvrtak se pojavio video na kojem se vidi Mislav Bago s Nove TV kako nagovara časnu sestru da mu da izjavu, a ona mu, sudeći prema njegovim riječima, odgovara kako je već poglavarica dala intervju za Radio Đakovo i da treba smiriti javnost.

 

 

Nakon neuspjelog nagovora Mislav Bago uz Hvaljen Isus poklapa slušalicu i ”šalje” časnu sestru u p***u materinu.

 

 

S Nove TV rekli za Dnevno.hr da se radi o ljudskoj gluposti te su napomenuli da video na YouTube sigurno nije stavio nitko iz redakcije!?

Mislav Bago odgovorno radi svoj posao i uvijek je tu kad treba pomoći mlađim kolegama da dođu do informacije ili izjave pa je to pokušao i ovog puta. Video koji je snimljen, na YouTube sigurno nije postavio nitko iz naše redakcije u kojoj je gospodin Bago izrazito cijenjen, rekli su s Nove TV.

No što je važno u cijeloj priči oko virusa u Zadru?

“Gospodo” novinari na zadatku koliko god vi pokušavali ako treba i nasiljem ishoditi izjave jedno ne možete. Ova dva slučaja staviti u istu ravan.

Korona virus je u Zadar “pozvan” uz dobrodošlicu Plenkovića a sve ste to uredno popratili i vi sa mainstrem medija. U samostan časnih sestara virus je ipak došao “nepozvan”.

Svih 180 sestara se povuklo u samoizolaciju dok Plenković uredno vodi predizbornu kampanju.

Hrvatskom katoličkom pučanstvu, koje je na vašu žalost većina u Hrvatskoj, je posve jasno da su takovi nasilni  novinari poput Živane Šušak Živković i Mislava Bage “izrazito cijenjeni” u vašim redakcijama.

To najviše govori i o  “novinarima na zadatku” i o tv kućama.

 

Daran Bašić/Hrvatsko nebo

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)