BORBA BROJKAMA/DINAMO TO SMO MI: Bjelica i igrači su donijeli preko 30 milijuna eura

Vrijeme:1 min, 7 sec

Nakon što je Zdravko Mamić večeras krenuo o obračun s Nenadom Bjelicom i njegovim suradnicima objavom iznosa koji su zaradili od Dinama u zadnjih 20 mjeseci, oglasio se odmah “Dinamo to smo mi”.

Iz te udruge ističu kako su “igrači i stručni stožer donijeli u klub preko 30 milijuna eura samo od UEFA-inih nagrada, bez transfera, ulaznica i marketinga”.

Prenosimo cijelo priopćenje:

– Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.

Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 milijuna kuna

2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna

3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.

Ostaje pitanje, jesu li ono provjerene informacije oko ugovora trenera ili je “agent 007 Franjo Varga” dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama?, navode iz ove udruge.

hms.ba/ https://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori