Inicijativa Hrvatska Sloga – IHS: Migracije nisu ljudsko pravo

Vrijeme:2 min, 29 sec

 

Predsjednik Republike Hrvatske 

                         Premijer Vlade Republike Hrvatske

                                                              Predsjednik Sabora Republike Hrvatske

                                         Predsjednik Ustavnog suda

                                 Kardinal Josip Bozanić

Zagreb, 09. ožujak  2020.

Poštovani,

Molimo za poštovanje demokracije koja uključuje volju svih građana, a ne pojedinaca, bez obzira koje dužnosti obavljali. Interes Hrvatske i hrvatskog naroda je neotuđivo pravo, i ničim se ne smije i ne može ugrozit

 Trenutno smo svjedoci upravljanja emocijama građana, lažnim pojmom migranti i pozivanjem na ljudska prava.

Migracije nisu ljudsko pravo, kako se pozivate Vi političari, nego strogo ograničena mogućnost i potreba jedne države za određenim profilom radne snage, koje si pojedina država može i želi ostvariti za svoje potrebe. Upravo s ovom namjerom započela je Merkel poziv migrantima.

Ima li  Hrvatska potrebe za migrantima? Nema! Hrvatska vlast ne može osigurati posao ni Hrvatima te su prisiljeni odlaziti – migrirati u svijet da bi preživjeli. Dok je takva situacija u Hrvatskoj, dok se ne stvore uvjeti za povratak ekonomski prisilnog iseljavanja Hrvata, Hrvatska ne bi smjela primati migrante.

Iz Hrvatske migriraju akademski obrazovani, a zalaže se za primanje neobrazovanih migranata. To je kršenje Ustava, jer je po Ustavu garantirano svakom građaninu pravo na rad. Hrvati bi se trebali iseliti, da bi se migranti uselili. To je izdaja nacionalnih interesa!

Tužno je da „Isusovačka“ služba za izbjeglice daje svoj doprinos u izazivanju kaosa sa migrantima i sve vidljivog napada na katoličku Europu. Pastiri ostaviše svoje stado. Jao si ga vama na onaj dan, kad se bude odvajao kukolj od žita.

I nakon, što je Putin uspio uspostaviti primirje i rještiti  sukobe u Siriji i okolnih država, od zločinačke navale islamističkih, ISILovih terorista, izbjeglice na grčko – turskom teritoriju mogu se vratiti u svoju državu. Sva pomoć Europske unije treba ići u tom smjeru pomoći, a ne stvaranju kaosa sa migrantskom djecom i migrantima, koji po europskim državama u koje su uselili, čine neviđene probleme sigurnosti, a ponajviše ženama koje su najčešće njihove žrtve. Djecu treba vratiti njihovim familijama u državu iz koje potječu. Za djecu je to najbolje i jedino ispravno rješenje. Vratiti ih u njihovo okruženje, vjere, običaja, plemena, prostora.

Hrvatska i Hrvati nemaju obavezu prema migrantima, jer za njih nemamo ekonomske uvjete, siguran posao ni za svoje građane, a hrvatski branitelji i hrvatska djeca žive u teškim uvjetima, često i gladni kako je pokazala statistika o djeci koja gladna dolaze u školu.  

Molimo i tražimo poštivanje Ustava, Konvencije o ljudskim pravima i onog najbitnijeg volje hrvatskog naroda koji je tisućljetnom borbom stvarao svoju državu Hrvatsku, a sad bi je trebao predati migrantima, a stanovništvo iseliti. 

Hrvatska nema potrebe za migrantima, nego želje da se vrate Hrvati, koji su iz ekonomskih razloga morali migrirati! Niste dobili povjerenje građana da se bavite problemima svijeta, nego problemima i uspostavom kvalitetnog života hrvatskih građana. Nažalost, građani su sve više ostavljeni, ovršeni, bez posla, pa čak i dostojanstva jer ni nakon 30 godina od završetka rata, ubojice, silovatelji, mučitelji nisu sankcionirani. Krajnje vrijeme je za promjene.

 

Slavica Vučko

Predsjednica Inicijative Hrvatska Sloga –IHS

Hrvatsko nebo

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)