BJELICA: Kontrolirali smo utakmicu; TUDOR: Na pravom smo putu

Vrijeme:1 min, 16 sec

Trener Dinama Nenad Bjelica izjavio je kako je pobjeda njegove momčadi u derbiju na Poljudu protiv Hajduka (2-0) zaslužena ,a trener Hajduka Igor Tudor je ocijenio da je Dinamo bio bolji u toj utakmici.

“Ovo je bila zaslužena pobjeda moje momčadi a gledatelji su mogli uživati u dobroj utakmici,” rekao je Bjelica novinarima nakon utakmice.
Istaknuo je kako je Dinamo pobijedio izravnog rivala i drugog na prvenstvenoj tablici Hajduka te između trenutačno prvoplasiranog i drugoplasiranog na ljestvici i dalje ostaje velika bodovna razlika što Dinamu daje samopouzdanje u nastavku prvenstva.

Po njegovom tumačenju utakmica je bila izjednačena do isključenja Hajdukovog nogometaša Ismailija a poslije toga Dinamo je kontrolirao igru i s dva gola priveo utakmicu kraju bez poteškoća.

Na upit hoće li i sljedeće sezone ostati trener Dinama, Bjelica j odgovorio potvrdno.

“Imam ugovor s Dinamom još godinu i pol i pretpostavljam da ću i u idućoj sezoni biti trener kluba,” kazao je.

“Tužni smo, ljuti smo i razočarani , moji igrači su dali sve od sebe ali Dinamo je ovaj puta bio bolji i čestitam mu na pobjedi. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme i imali dvije-tri izgledne prilike za gol koje nismo iskoristili.Dogodio se crveni karton Ismailiju i to je odlučilo utakmicu. Ismaili je bio nesmotren kod prekršaja nakon kojeg je dobio crveni karton jer već je imao žuti karton.To je vezano i za naš način igre pa igrača malo ponese žestina i agresija ali iz ovoga ćemo izvući pouku,” kazao je Tudor.

 

H/HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)