(VIDEO) Novak Đoković izgubio živce: Zamahnuo reketom prema publici uz brojne psovke

Vrijeme:1 min, 3 sec

Zamahnuo je reketom prema gledateljima te krenuo s bujicom psovki koje svakako nisu za ranojutarnji, a i bilo koji televizijski termin.

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković bio je bolji Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 7:6 (5), 7:6 (6) i tako je donio pobjedu Srbiji na ATP kupu u Brisbaneu protiv te afričke države nakon što je Đokovićev sunarodnjak Dušan Lajović bio bolji od Lloyda Harrisa.

Ipak, nije sve išlo glatko po srpskog tenisača.  U tie-breaku prvog seta pri rezultatu 3-1 za Đokovića, Novak se požalio sucu nakon preglasne reakcije publike na jednu loptu Andersona koja je išla blizu crte.

Sudac nije odobrio Đokovićeve molbe za provjerom lopte jer od publike nije čuo da Novak traži provjeru, a odmah u idućem poenu opet problemi na relaciji Đoković – publika.  Anderson je odigrao duboku loptu, a Đoković je istu vratio dok se iz publike čuo jak žamor i dobacivanje pojedinaca.

Na kraju je Anderson loptu poslao u mrežu, a Đoković je reagirao kao rijetko kada te se nije obazirao na djecu u publici i mladu publiku pred ekranima.

Zamahnuo je reketom prema gledateljima te krenuo s bujicom psovki koje svakako nisu za ranojutarnji, a i bilo koji televizijski termin, prenosi Večernji.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)